Ben jij al langer op zoek naar een heling waarbij je het gevoel hebt dat er een grote innerlijke schoonmaak plaatsvindt? Wil jij ongewenste, verstorende en geblokkeerde energie in jezelf opruimen en vrijmaken?

In ons dagelijkse bewustzijn hebben we soms geen idee waar gevoelens vandaan komen. We ervaren dat we wel vooruit willen gaan maar het voelt alsof we vast zitten. Ook zijn de innerlijke beschermingsmechanismen krachtig. We hebben er veelal jaren over gedaan om deze mechanismen op te bouwen. Ze houden mogelijk het een en ander tegen waar de ziel een angst bij voelt en ook ‘aan gewend en gehecht is geraakt’. Echter dienen de mechanismen, de energie, oude patronen, overtuigingen en geloofssystemen je niet meer. Je bent er klaar voor om te ontwaken en kennis te maken met je eigen goddelijke multidimensionale zijn.

Als een start op je pad van spiritueel ontwaken, adviseer ik je deze reis aan te gaan. Het is een prachtige sessie om los te boeken maar ook zeker voor of na aanvang van de Freebird Healing.

Tijdens deze heling worden er verschillende tijdlijnen en delen van je ziel geheeld. Je kan hierbij denken aan het opschonen van vorige levens, karmische stukken, buitenaards materiaal, energetische vervuiling en overbelasting op meerdere lagen van je zijn.

Om je bewustzijn te verhogen naar een hogere frequentie dient er gewenst, eerst een clean-up plaats te vinden. Het fijne van deze heling is dat je het volledig op afstand kan ontvangen terwijl de energieën op veel lagen door je gehele systeem heen bewegen. Door de heling kun je meer in contact komen met je goddelijke blauwdruk waardoor er zich meer wegen kunnen openen en zichtbaar zijn die in lijn zijn met je allerhoogste ascentie. Je wordt letterlijk meer op je pad gezet doordat veel ‘ruis’ wordt getransformeerd.

Je zal tijdens deze sessie worden begeleid en ondersteund door sterrenrassen van de Nieuwe Aarde, geascendeerde lichtmeesters, goden en godinnen, natuurwezens en prachtige teachers vanuit het Christusbewustzijn.

Prijs: € 222,- Duur: 1,5 tot 2 uur

Hoe werkt een healing op afstand?

– Je ontvangt van mij na aanmelding een mailtje om een datum en tijdstip af te spreken.
– Je mag altijd middels een begeleidend schrijven je intentie(s) doorgeven maar het is niet per se nodig omdat de intentie zelf al in de sessie zit.
– Bij akkoord, ontvang je van mij kort voor de aanvang van de heling een instructie. Hierin staat alles wat je nodig hebt om daarna te gaan genieten van je prachtige reis.
– We werken zonder online verbinding omdat dit ‘ruis’ in het veld kan veroorzaken. Graag kies ik voor een verbinding waarin de ziel in zijn/haar volledige zijn en vertrouwen, geheel de doorkomende energieën kan ontvangen. De heling is geheel afgestemd op jou vanuit mijn krachtplek en lichtveld.
– Op de geplande datum/tijd, zorg jij ervoor dat je voor jezelf een prachtige plek in je comfortzone ’thuis’ hebt gecreëerd om de heling te ontvangen. Denk aan een fijn dekentje, matras of meditatie kussen, kaarsjes, een kop thee en warme kleding.
– Na afloop ontvang je van mij een berichtje. Soms deel ik daarin nog dingen die door zijn gekomen maar dat doe ik niet altijd. De bron deelt of dat de bedoeling is. Het is belangrijk om niet te focussen op wat de mind wil weten. Alles wat er gebeurd, is volledig in lijn met jouw blauwdruk en allerhoogste ascentie. Alles landt al tijdens de heling in je bewustzijn.
– Laat de heling daarna even landen. Vaak ben je moe en heb je echt even tijd nodig voor de integratie.
– Je bent altijd vrij om je terugkoppeling te delen.
– – Overgave, vertrouwen en open staan voor het leven is de belangrijkste weg die je kan bewandelen. Hierin zitten de mooiste tekens, meest bijzondere situaties, toevalligheden, mystieke sensaties en ontmoetingen die een belangrijk ‘nog niet wetend’ onderdeel zijn van je reis. Gun het jezelf na afloop van de heling om hiervoor open te staan. Onthoud dat alles wat aangeraakt wordt een proces is. Het is dus het is geen ‘quick fix’. De sleutels zijn uiteindelijk nog steeds allemaal van jou in lijn met je ascentie en de vrije wil van de ziel.
– Ik wens je vooral tezamen met mijn lichtteam, een prachtige reis toe!