Tijdens deze afstandsheling besteden we aandacht aan het helen van de verbinding met onze aardse en kosmische vader. De kosmische vader is de goddelijke vader. Heling met de kosmische vader zorgt voor een sterkere verbinding met je eigen goddelijke mannelijke energie. Ook kun je daardoor meer het vertrouwen en de ‘leiding en verbinding gaan ervaren’ van en met de Bron.

De heling is zowel voor vrouwen als mannen belangrijk. Het zet diepere stukken tussen jou en je vader in beweging om te kunnen worden geheeld. Ook helen we wonden op de mannelijke familielijn.

Daarnaast werken we dieper op het uitnodigen en het opnieuw ontmoeten van onze innerlijke mannelijke energy (YANG). Deze energiestroom is heel belangrijk om in onszelf toe te laten. De yang energie zet haar kracht bij in het aangeven van grenzen, de eigen wil, het innerlijke vuur, overvloed, manifestatie en houdt de vrouwelijke energie in bescherming en balans.

Door veel over-energie in ego, manipulatie, misbruik en macht, veelal deels uit de geschiedenis, hebben we onze mannelijke energie mogelijk beschadigd, afgewezen, geblokkeerd, onderdrukt of weggestopt.

We hebben veelal als ziel ervaringen in de dualiteit opgedaan. Zo hebben we meestal ervaringen opgedaan als man en vrouw en ook hebben we beide stromingen in onszelf leren kennen. Dit geeft ons de kans om maximaal te leren waarbij we de polarisatie niet meer veroordelen maar een center kunnen hervinden in eenheid en heelheid met onszelf en Al dat is. Door alle ervaringen die we opdoen herkennen we de over en onder energie van een kwaliteit op een diepere laag. Het is belangrijk om beide energie stromingen in onszelf te verankeren zodat het een samenspel en dans wordt die ook de chakra´s (energietrechters van ons totale lichaam), haar optimale ondersteuning kan geven.

Het is essentieel om de mannelijke energie in ons te herstellen en neutraliseren. Een ieder van ons bestaat dus zowel uit mannelijke (yang) en vrouwelijke (yin) energie. Ook zijn we allen verbonden met beide energiestromen, niet enkel in onszelf maar ook in het familie systeem.

Ons lichaam slaat informatie op in onze cellen en dna. Meestal gebeurd dit in de vorm van overspanning, beter bekend als een overmaat aan stress response en een over-reactie van het fight-or-flight response systeem. Gebeurtenissen hebben impact op hoe onze ziel, lichaam en welzijn functioneert. Ook kunnen zielsdelen tijdelijke dissociëren, afsplitsen of op slot schieten. Het is dus van belang om bepaalde trauma’s of andere ervaringen die veel (negatieve) impact hebben gehad, dieper te helen zodat het lichaam weer haar heelheid kan terug herinneren. Daardoor kun je meer verlichting ervaren. Door het loslaten van oude pijn, emoties, geloofsovertuigingen en o.a. programmeringen, weet de ziel en het lichaam meer hoe dat de mannelijke energie veilig kan worden gesteld en hoe het deze energie in alle liefde kan ontvangen en inzetten.

Ook kan het zijn dat we onszelf als kind niet gezien of afgewezen hebben gevoeld. We leggen daarom tijdens deze sessie ook meer aandacht op het innerlijke kind stuk en het innemen van de eigen plek in het familie systeem. Wanneer we de vader energie niet kunnen ontvangen, zeggen we eigenlijk ‘Nee’ tegen ‘het kunnen ontvangen van de wereld’ en ‘Nee’ tegen een belangrijke kracht van ons lichaam.

Prijs: € 222,- Duur: +/- 2 uur

Advies: combineer deze sessie met het helen van de Divine Feminime energy, oftewel de vrouwelijke & moeder energie om nog diepere stukken op de familielijn en in jezelf te helen.

Hoe werkt een healing op afstand?

– Je ontvangt van mij na aanmelding een mailtje om een datum en tijdstip af te spreken.
– Je mag altijd middels een begeleidend schrijven je intentie(s) doorgeven maar het is niet per se nodig omdat de intentie zelf al in de sessie zit.
– Bij akkoord, ontvang je van mij kort voor de aanvang van de heling een instructie. Hierin staat alles wat je nodig hebt om daarna te gaan genieten van je prachtige reis.
– We werken zonder online verbinding omdat dit ‘ruis’ in het veld kan veroorzaken. Graag kies ik voor een verbinding waarin de ziel in zijn/haar volledige zijn en vertrouwen, geheel de doorkomende energieën kan ontvangen. De heling is geheel afgestemd op jou vanuit mijn krachtplek en lichtveld.
– Op de geplande datum/tijd, zorg jij ervoor dat je voor jezelf een prachtige plek in je comfortzone ’thuis’ hebt gecreëerd om de heling te ontvangen. Denk aan een fijn dekentje, matras of meditatie kussen, kaarsjes, een kop thee en warme kleding.
– Na afloop ontvang je van mij een berichtje. Soms deel ik daarin nog dingen die door zijn gekomen maar dat doe ik niet altijd. De bron deelt of dat de bedoeling is. Het is belangrijk om niet te focussen op wat de mind wil weten. Alles wat er gebeurd, is volledig in lijn met jouw blauwdruk en allerhoogste ascentie. Alles landt al tijdens de heling in je bewustzijn.
– Laat de heling daarna even landen. Vaak ben je moe en heb je echt even tijd nodig voor de integratie.
– Je bent altijd vrij om je terugkoppeling te delen.
– – Overgave, vertrouwen en open staan voor het leven is de belangrijkste weg die je kan bewandelen. Hierin zitten de mooiste tekens, meest bijzondere situaties, toevalligheden, mystieke sensaties en ontmoetingen die een belangrijk ‘nog niet wetend’ onderdeel zijn van je reis. Gun het jezelf na afloop van de heling om hiervoor open te staan. Onthoud dat alles wat aangeraakt wordt een proces is. Het is dus het is geen ‘quick fix’. De sleutels zijn uiteindelijk nog steeds allemaal van jou in lijn met je ascentie en de vrije wil van de ziel.
– Ik wens je vooral tezamen met mijn lichtteam, een prachtige reis toe!