Wie droomt er niet van om zo vrij als een vogel te zijn? Of in ieder geval om je zo vrij te voelen en je vleugels uit te kunnen slaan. Het is daarvoor van belang om de 7-voudige energiestroom in je systeem te zuiveren en activeren: de 4 windrichtingen als verbindende factor met de buitenwereld, de Kundalini energie, de verticale stroming van manifestatie & creatie en de stroom van bevrijding.

Wil jij het potentieel van je hogere zelf ontdekken? Dan is de activering en doorstroming van de verticale en 4-punts horizontale energie ontzettend belangrijk.

De Kundalini energie is bepalend voor de stroming van jouw creativiteit en seksualiteit. Des te meer deze energie geactiveerd is, des te vrijer deze kwaliteiten kunnen worden ingezet.

Kundalini is een genezende kracht en doordringt blokkades als zij omhoog komt vanonder het 2e chakra naar het kruin chakra. Dit kan bevrijdend maar ook confronterend zijn. Kundalini staat voor de weg naar verlichting. Een voorafgaande chakra-heling zoals de Rainbow Healing kan een stevige basis neerzetten voorafgaand aan deze behandeling.

Het bewustzijn kan pas indalen in je bovenste chakra (8; de zielester) als de energie vanaf onderaf; het basischakra, aardester en voeten, is geordend. Maak de reis compleet met SO CEE’s Rainbow Healing met o.a. krachtige chakraheling, om extra transformatie, kracht en gronding bij te zetten in dit proces. Klik hier voor meer informatie.

Heling kan dieper plaatsvinden indien we onze ziel weer als een gouden bol van licht, compleet maken. Daarvoor is het essentieel om verloren, gestolen of weggegeven zielsdelen terug te halen en de essentie ervan terug te integreren in ons energiesysteem en zielsbewustzijn. Dit gebeurt middels een Sjamanistische techniek die al generaties lang wordt doorgegeven bij o.a. Sjamanen in het Amazone gebied en Indianen stammen.

Je ziel kan pas volledig indalen indien er in en om jou heen een veilige basis is gecreëerd. Vaak zien we dat de ziel tot aan het hart chakra is ingedaald en dat het fysieke lichaam ‘niet volledig mee doet’. Klachten op b.v. fysiek niveau doen zich dan ook vaak voor vanaf de voeten tot aan de baarmoeder, darmen en nieren. Dit komt meestal door dieper liggende blokkades en gemiste zielsdelen uit dit en vorige levens. Zielsdelen kunnen ‘verdwijnen’ doordat ze zich o.a. niet meer veilig, gezien, gekwetst, angstig of boos voelen door b.v. traumatische ervaringen, afwijzingen, relatie breuken, groot verdriet en verlies, pijn, operaties e.d.. Soms besluiten we om onze zielsdelen zelf weg te geven zodat iemand anders het voor ons kan beschermen. Ook kunnen we zielsdelen van anderen bij ons dragen uit bescherming, jaloezie, boosheid of andere redenen. Dit doen we uiteraard allemaal onbewust. Er is hierin geen sprake van goed of fout. Het is de kunst het te omarmen zoals het is. Echter is het natuurlijk wel fijn om dat gevoel van ‘incompleet zijn’ of soms niet begrijpen waarom we ons zo voelen, los te kunnen laten.

We beginnen bij heling eerst aan de reis van dit leven omdat deze pijnen/angsten/blokkades in de oppervlakte van jouw energieveld liggen opgeslagen en (meestal) eerst dienen te worden verwijderd voordat je dieper kan gaan. Zo komen we later of daaraan gekoppeld bij eventuele stukken uit vorige levens; en zo ook bij gemiste zielsdelen van andere tijden van onze zielsreis. Als een soort kettingreactie kunnen deze blokkades/wonden met elkaar verbonden zijn en dat geeft vaak kans om meer stukken tegelijkertijd of opeenvolgend te helen. Alles gebeurt wanneer jij daar klaar voor bent en je over kan geven aan dit proces.

Ons lichaam is een eenheid bestaande uit het emotionele, mentale, fysieke en spirtuele lichaam. Middels heling reis je door al deze lagen naar de aanhechtingen oftewel de oorzaak waardoor je op een grotere schaal verandering kan ervaren. Des te meer je geheeld bent, des te meer jij je vleugels kan gaan spreiden. Vertrouwen, overgave, jezelf open stellen en vrije wil zijn hierin de sleutel tezamen met onvoorwaardelijke liefde, dankbaarheid en vergeving.