Wil jij jouw hart chakra verder openen? Emoties loslaten? Je verbonden voelen met de bron? Ervaren hoe het is als er hoge frequenties je cellen binnenstromen en er een grote dosis onvoorwaardelijke liefde en licht door je heen stroomt?

Boek dan deze prachtige Mystic Heart Healing. Onder begeleiding van muziek, mijn stem en heling technieken kunnen blokkades geheeld worden en wordt ook jouw mystieke hart geopend.

Het drinken van pure cacao zorgt ervoor dat je hart chakra zich opent. Je kan dit ook echt fysiek voelen. Vastzittend verdriet kan gaan stromen en je kan een gevoel van verbondenheid en eenheid ervaren met ‘Alles dat is’ oftewel de goddelijke energiestroom. Ook kan opgekropte boosheid loskomen of kun je gekwetste delen en een gevoel van afwijzing in jezelf helen.

De combinatie met de helende kracht van blue lotus zorgt ervoor dat je gevoel van euforie toeneemt. Het verhoogt je gemoedsstemming en versterkt het openen van het hart chakra. De positieve energie vind haar weg in je systeem om de vastzittende blokkades op te sporen en op te liften.

Tijdens de heling maak ik gebruik van diverse heling technieken waarin ik mij heb geprofessionaliseerd. Hierbij kun je denken aan Merkaba heling, Aura heling, Channeling, Kleuren heling, Chakra heling, Zielswerk, Sjamanisme…. er zit genoeg in mijn helend gereedschapsschatkist om jou zo goed mogelijk te helpen. Ik laat mij begeleiden door onze zielsconnectie en de bron om zo te voelen wat jij nodig hebt.

We beginnen met een gesprek, een lekker vers theetje, een homemade Vegan taartje en dan gaan we aan de slag. Je mag lekker ontspannen en je hoeft je enkel over te geven aan de mooie reis.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan een mailtje naar: carmen@so-cee.com en volg mij op Instagram: @soceelifestyle voor meer inspiratie
Graag begeleid ik jou met een prachtige heling om jouw licht nog meer te laten schijnen en je hart te vullen met liefde.

Liefs, SO CEE Lifestyle