SO CEE. Dat ben ik! In de video. Klik op de PLAY Button in de foto om me in het ‘echie’ te zien. Dan gaat de dolle film van start of check het op mijn You Tube kanaal. Klik hier & go!

SO CEE staat voor ‘Typisch Carmen’ en voor ‘Zo Kijk’ en daarmee wijs ik dan naar mijn blog. Deze dus! 🙂 Want daarop sta ik niet alleen. Nee ik wil met SO CEE Lifestyle​ juist een platform geven aan mensen met een mooi verhaal en een super eigen stijl in creativiteit. Zo zijn er al top bloggers werkzaam voor SO CEE en hoop ik nog meer pareltjes te spotten.

De verhalen van mensen zijn zo fascinerend. Het maakt je mooi, sterk en krachtig puur! CEE’tje, Carrie, kleintje, gekkie, hashtag, vrolijke stuiterbal … allemaal bijnamen die ik draag. Welke naam draag jij? Mocht je een leuke match zien, dan weet je mij te vinden:
carmen@so-cee.com

SO I’LL CEE your mail, like, follow @soceelifestyle Instagram of wat dan ook! Om zoveel mogelijk mensen te inspireren met de lifequote: ‘white lifepages don’t give strength’. Inge van Rijswijk​ mijn video queen, is daar echt een super mooi voorbeeld van ook! 🙂 Thanks voor de video babe en Roy van der Wens voor de foto! Xx SO CEE