Deze dames: Nadia Ibrahim & Anneloes Rottier. Zij zijn zo leuk!! Dus ging ik op pad om hun goodvibe story en lekkers te delen op SO CEE Lifestyle. Mijn hemel wat kun je met + om hen lachen zeg! Ik bedoel mijn carpacio! HOLY CARPACIO!
Zij hebben de 1e carpacciobar van Nederland opgezet: VITTORE C..

Gestart in het toffe BANK15 en nu gevestigd in Qlubhouse Tilburg waar je terecht kan voor een van deze magische C’s gemaakt van allerlei veggies, vis, vlees ennuh… de dames houden zelf ook gewoon van een oer-Hollands stamppotje hoor πŸ˜‰
Meer coole hotspot films die ik samen met Inge van Rijswijk maakte zoals van De Burgerij Tilburg,Β en Qlubhouse, check je middels de klik er op. πŸ˜‰

Wil je ook zo’n coole video van je hotspot / creatieve broedplaats en kick ass power story? Mail dan naar:Β carmen@so-cee.com
Cia for now heilige doederakken! #dasoud #helemaalgeenhippewoordkeuze #whocares? πŸ˜‰
Xx SO CEE