ABOUT

‘White life pages don’t give strength.’

‘One life. Live it creative, healthy & fit.’ Deze bewuste maar ook eigenzinnige levensstijl heeft mij veel gebracht. Mijn ‘life & health struggles’ zijn mijn cadeautje geweest om nog sterker en fitter te worden.

SO CEE (oprichtster; Carmen Heystek) is een creatief healthy goodvibe lifestyle platform. Kwetsbaarheden tonen innerlijke kracht en dat wil ik laten zien. Storytelling dus! Mijn visie en verhaal vormt de bron van SO CEE maar zoals de naam al zegt, wil ik je ook andere gezichten laten zien.

so-cee-carmen-heystek-lifestyle-blog-model-mindset-mindfulness-psychologie-gezond-healthy-storyteller-lolalou-lingerie-drylake-column-100brillen-1
Mentaal en fysiek over je pijngrenzen heen gaan zodat je altijd sterker bent dan je denkt. Iedere dag weer. Opstaan en beseffen waar je het allemaal voor wil doen. Heb de mensen in je omgeving lief. Ga op ontdekkingstocht in de natuur naar jezelf en naar heerlijk powerfood (wat je inzet als je geneesbron).

Sport zodat je geest en lichaam één sterk harnas worden wat je beschermt tegen radicalen van binnen en buitenaf. Laten we elkaar een warm hart toedragen en elkaar op een positieve manier inspireren. Er is al zoveel ellende, verdriet en strijd in de wereld. Laten we onze dromen najagen en elkaar daar helpen waar dat kan.

so_cee_carmen_heystek_lifestyle_blog_balans_gezond_health_glutenvrij_coach_dieet_lynn_kate_mvdt_jewelry_16

SO CEE staat enerzijds voor ‘Typisch Carmen’ en anderzijds voor ‘Zo Kijk’. Men noemt mij ook wel ‘C’ee’ en alles wat ik blijkbaar doe, is wel typisch ik. Wat dat is? Hmms onrustige vrolijke hersenspinsels in het kwadraat, pieken en dalende energiebommende zelfspot en beweeglijkheid, allround crea CEE-A-teit, en een enorm hart voor mensen, liefde, gezond eten, sport, ontwikkeling en grapjes over poepen …. #datlaatsteis(g)eengrapje 😉

Ik ben ervan overtuigd dat ik een missie heb op deze planeet. De wereld inspireren om kracht te halen uit je volgeschreven levenspagina’s. Hoe mooi versierd of lelijk beklad ze ook zijn. Dat geldt ook voor het uiterlijk. Uiteindelijk kan niemand perfect zijn en een levenslijn tot in de puntjes precies goed uitstippelen toch?

Het verhaal wordt alleen maar mooier als je jezelf accepteert en je ‘falen, pieken en dalen kent’, erkent en omzet naar een pure ‘jij’. Jij mag er zijn! Ook tijdens de momenten waarop je het even niet meer ziet zitten. Er is altijd iemand wie van je houd. Dat moeten we alleen wel durven toelaten. En je mag ook van jezelf houden, wist je dat? Moeilijk hé?! #vindikook!! Maar daarom deel ik ook graag jouw verhaal!

Als je iedere dag dat het dan weer beter gaat dankbaar bent, dan wordt alles een stukje fijner! Maar die dagen moet je er ook voor werken om dat weer te beseffen. Een sterke, creatieve en zo gezond mogelijke geest en lichaam, dragen daaraan bij.

Wat vindt je hier dus? Coole en kwetsbare fashion en sport shoots, powervrouwen en hippe dudes met een verhaal, brand stories, humoristische goodvibe columns, psychologische artikelen, wist-je-dat health & sport + psychologische artikelen, coolstuff, artworks, hotspots, travelgrams, dromen, quotes en meer…

Op Instagram kun je mijn verhaallijn volgen: @soceelifestyle maar op mijn blog deel ik dus veel meer en gaat het verhaal verder!  🙂

Dankzij deze zelf bedachte kritische lifestyle sta ik met beide benen sterk op de grond. Al zweef ik met mijn onrustige energierijke karakter ook vaak erboven haha! 😉 De juiste balans? Dat vindt je dus door buiten je comfortzone te gaan. Je hebt namelijk altijd een keuze! En in die zin kies ik er graag voor om een sterke, fitte en eigenzinnige ondernemende vrouw te zijn.

Hoe mooi is het dat we de vrijheid hebben om dromen om te zetten in plannen? Maak jouw powerverhaal, bewandel jouw pad en geniet oprecht van alle waardevolle dingen in het leven. En dat zijn vaak de kleinste dingen.

Liefs xx SO CEE

Wanna collab? Or do you want a powercoach?

SO CEE heeft al met veel toffe merken samengewerkt >> Men At Work, Bershka, Reebok, Blend She, Rains (Fancy Farmers brands), LoveDrunky, RudeRiders. Deus (Solo Twenty Five brands), Maison Pr; Saucony Sport, Lola Lou Lingerie, The Sting Network, 2nD One & DryLake by Brandstudio Fashion, Lynn Kate, MvdT jewelry and many more!

SO I’LL CEE YOU SOON? Vul je verzoek in via het contactformulier of mail naar carmen@so-cee.com

P.s. Naast mijn blog coach ik mensen om op zoek te gaan naar deze balans. Geen crash dieet of extreme schema’s maar terug naar de basis en de natuur; een persoonlijke passende levensstijl voor altijd.  Zo ook voor de zakelijke markt!