ABOUT

‘White life pages don’t give strength.’

‘Omarm je levensrugzak.’ Alles is dienend voor je persoonlijke reis. Geniet van ieder moment. Ben dankbaar, heb elkaar lief, leef bewust, eet gezond, voed je lichaam, geest en ziel, heal je blokkades en leer te vergeven.

Liefde heeft de hoogste waarde! Liefde is er altijd en overal. Voel 100% liefde voor jezelf, alles en iedereen om je heen. Zo ook voor wat is geweest (het verleden), wat nog gaat komen (de toekomst) en het heden (het NU). Leef en geniet in het NU. Er is geen tijd maar enkel het NU.

Benieuwd naar mijn Mind, Body, Emotions & Soul Healing traject? Klik dan hier! Of wil jij meer informatie over het Food Healing traject? Klik dan hier.

Mijn bewuste en spirituele levensstijl heeft mij veel gebracht. Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn levensrugzak! Dat heeft mij immers gemaakt tot wie ik ben. Zo kan ik jou leren om ook jouw rugzak te omarmen met liefde voor jezelf.

Alles is één energie! We zijn allen sterk met elkaar en alles om ons heen verbonden. Wat onze reis zo mooi maakt? Dat zijn de mensen die we ontmoeten en alle momenten die ons laten groeien en bloeien.

Ben jezelf bewust van jouw energie en stralende licht! Het durven bewandelen van je persoonlijke reis is een cadeautje. Kwetsbaarheden tonen innerlijke kracht. Ga op ontdekkingstocht in de natuur; naar jezelf en maak een sterke verbinding met de bron. Maak oprechte fijne connecties met anderen en je hogere bewustzijn. Zoek in de natuur naar heerlijk powerfood en zet de kracht van liefde, licht, energie, voeding en de natuur in als jouw geneesbron. Dit alles heeft mij zo krachtig en liefdevol gemaakt. Say yes to your ‘life & health struggles!’.  Mijn visie en verhaal vormt de bron van SO CEE.

Sport, eet gezond en zorg voor een goede vertering . Verteer alle voeding dat dagelijks via allerlei bronnen je lichaam binnenkomt. Je lichaam, geest en ziel zijn één sterke eenheid. Bescherm jezelf tegen (vrije) radicalen en niet gewenste energiestromen van binnen en buitenaf. Meditiatie, Reiki, Shin-Do, werken met de kracht van de maan en chakra healing zijn enkele technieken voor het healen van je innerlijke blokkades. Hierbij kan ik jou helpen en begeleiden! Klik hier voor meer informatie over het healing en/of food coaching traject dat jij bij mij kan boeken. Kies jouw pad en laat je inspireren door de magie en kracht van spiritualiteit.

Hoe mooi is het dat we de vrijheid hebben om onze dromen te verwezenlijken? Zeg jij al volledig JA tegen jezelf? Maak jouw powerverhaal, bewandel jouw pad en geniet oprecht van alle waardevolle dingen in het leven. En dat zijn vaak de kleinste dingen.

Laten we elkaar een warm hart toedragen en elkaar op een positieve manier inspireren. Leef je droom en help anderen waar dat kan.  En het meest belangrijke: voel, geef en gun jezelf en alles om jou heen 100% liefde!

Liefs xx SO CEE

SO I’LL CEE YOU SOON? Heb jij een vraag? Stel ze gerust en bewust. 😉 Vraag jouw persoonlijke coaching traject aan via het contactformulier of mail naar carmen@so-cee.comVolg mij op Instagram voor meer inspiratie, liefdevolle posts en glutenvrije recepten: @soceelifestyle