ABOUT

Iedere ziel komt naar de aarde met een zielsmissie. In mijn gevoel ligt aan de basis daarvan een nog hoger doel. Dit doel is het helen en omarmen van onze levensrugzak tot in de kleurrijke diepte van ons zielsverleden. De kracht van heling laat onze energie verfijnen zodat we kunnen leven vanuit een bron van onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

Het leven van je zielsmissie laat je innerlijke vuur branden. Het geeft je kracht, met name als je goed voor jezelf zorgt. Heling, gezonde voeding, beweging, meditatie, slaap, plezier maken, liefde delen… Er zijn zoveel ingrediënten die bijdragen aan het draaiende houden van jouw gouden motor. Door de positieve energie die vrij komt, verspreiden we meer licht in de wereld. Dit laat vervolgens ook andere zielen ontwaken om vanuit hun liefdevolle essentie te leven.

We hebben veelal meerdere levens (samen) geleefd en reïncarneren steeds in een ander jasje. Ook kiezen we een verdieping van dezelfde of andere levensdoelen om een staat van verlichting te bereiken. Tijdens die reis leren we onszelf en elkaar opnieuw kennen. We doorleven veelal verschillende rollen om zo vrij te komen van karma. We leren te leven in dankbaarheid en de kracht van vergeving. We leren veroordeling en verwachtingen te vervangen door omarmen en afwachten. ‘Alles is wat het is. Alles mag zijn.’

Ook komen we nieuwe ontmoetingen tegen en manifesteren we prachtige dingen die bijdragen op persoonlijk vlak maar ook aan het collectief. De intentie is namelijk niet enkel om te groeien op jouw persoonlijke hogere zelf niveau. Je kan ook de keuze als ziel hebben gemaakt om mee te helpen bij het verhogen van de frequentie van de aarde van 3D naar 5D. Zoals nu gaande is in deze bijzondere tijd. Zo dragen we ieder ons steentje bij aan het grotere geheel.

Liefde verhoogt onze frequentie. Ook laat liefde het oxytocine (knuffelhormoon) gehalte, met name bij veilige fysieke aanrakingen, in ons lichaam stijgen. Oxytocine heeft een positief effect op onze gezondheid. Het maakt ons blij en rustig. Het vermindert stress, angst en depressie.

Liefde is nog sterker en mooier als je het kan delen. Kijk maar eens naar mensen die vriendelijk naar elkaar glimlachen, een complimentje maken, uit hun hart iets goeds doen voor de wereld of verliefde mensen die elkaar innig knuffelen. Krijg je daar ook een warm gevoel van?

Traumatische gebeurtenissen hebben impact hebben op hoe we onszelf voelen en zien. Veelal verlagen ze onze frequentie indien we de belasting/schade daarvan niet goed kunnen verwerken. Echter wat voor de een traumatisch is, is voor een ander niet traumatisch. Ook daarin kunnen we niet oordelen. Sommige dingen lijken minder heftig maar ons systeem kan daar anders op reageren. Dit heeft ook te maken met eventuele aanhechtingen die al dieper in het systeem liggen opgeslagen.

De start ligt namelijk eventueel in vorige levens en/of wordt vanaf foetus zijnde al ontwikkelt. Een baby voelt in de baarmoeder namelijk al zo sterk de emoties en gedachten van de moeder. Alles wat ze o.a. eet en drinkt, de omgeving waarin ze zich in bevindt en de woorden die met haar worden uitgewisseld, hebben invloed op het kindje. Zo ook wordt middels het DNA en energetische koorden, onbewust onverwerkte ‘bagage’ doorgegeven aan het kind. Zo vormen zich overtuigingen, angsten, pijnen, blokkades en patronen die soms wel en soms niet van ons zijn maar al generaties lang in de familie lijn liggen opgeslagen.

Er is al sprake van een verbonden ziel aan de foetus vanaf de bevruchting én daarvoor. Zo kan de ziel al voor, tijdens en na de indaling bewust en onbewust waarnemen en voelen wat er gebeurt. De eerste 1000 dagen zijn het belangrijkste om ons stevige en veilige fundament te ontwikkelen. En zo hebben we een eerste belangrijke cyclus tot ons 7e levensjaar

Op latere leeftijd krijgen we vaak steeds meer last van de dieper liggende pijnlijke of onstabiele aanhechtingen. Dit komt doordat er steeds meer triggers komen die de pijn raken. Je onderbewustzijn geeft jou een signaal dat de diepte gezien, gehoord en geheeld wil worden. Het is dus eigenlijk een prachtig proces. Enkel begrijpen we vaak de taal van ons fysieke en emotionele lichaam niet. De mentale laag is juist eerder overactief, sterk en ‘denkt alles te weten’. 

Het verhogen van je frequentie en het loslaten van je blokkades gaat stap voor stap. Ontwaken gaat niet in een keer en dat hoeft ook niet.

Vaak gebruik voorbeelden vanuit de natuur om zo dingen duidelijker te maken. Stel dat een impala in de natuur wordt bedreigd doordat het de prooi is van een leeuw. De impala bevriest kort en het adrenaline level stijgt om in de situatie direct te kunnen overwegen. ‘Zal ik vechten of vluchten?’ De impala ziet een kans en rent weg. Vervolgens ziet de impala dat ze veilig is. Ze schudt direct alle spanning uit het lichaam. Zo laten alle lichaamscellen de extra lading die daarop is komen te staan los. In deze staat van zijn is ze bevrijd van alle stress zodat ze weer fijn en veilig verder kan.

Wij mensen doen dit (meestal) helaas niet. In plaats van te vechten of vluchten, blijven we bevroren en slaan alle spanning op in ons lichaam. Helaas met alle gevolgen van dien voor ons lichaam want energie wil bewegen. Dit kan ons mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel uit balans brengen.

Een (ziels)wond laten helen door er alleen een pleister op te plakken, heelt alleen ‘voor het oog’ de oppervlakte. We dienen ook ruimte te geven aan de onderlaag van de ontstekingsreactie, de zwelling, het korstje en het genezen van het litteken.

Het is dus belangrijk om ruimte te geven aan het proces en de spanning en emoties die daarbij los willen komen. Het is niet altijd makkelijk om het proces aan te gaan maar de energie die ervoor terug gaat stromen is zo waardevol en fijn! Het is belangrijk om jezelf lief te hebben en alles te omarmen in alle pieken en dalen van de reis. Het zijn uiteindelijk jouw levenscadeautjes die jou je levenskracht geven om je zielsmissie te empoweren.

Ik kijk ernaar uit om jou hierin te begeleiden zodat jij het warme gouden licht van onvoorwaardelijke liefde weer in jezelf kan laten stromen.

Liefs xx SO CEE

SO I’LL CEE YOU SOON? Heb jij een vraag? Stel ze gerust en bewust. 😉 Vraag jouw Golden Healing of Green Healing traject aan via het contactformulier of mail naar carmen@so-cee.com. Op mijn website kun je ook andere sessies vinden zoals de prachtige FreeBird en Rainbow Healing. Volg mij op Instagram voor meer inspiratie: @soceelifestyle


Kwaliteiten:
Paramedische Natuurgeneeskundige Energetisch Therapeut
Chakra & Aura heling, Kleuren heling, Sjamanisme, Soul retrieval, Krachtdieren, Intrusions weghalen, Karakterstructuren, Reiki, Shin-Do, Channelen, Kristal heling, Trauma heling, Geboorte en Zwangerschap heling, Zielsindaling en integratie, 5D afstemming, Immuunsysteem heling, Innerlijke kind heling, geleide meditaties, moeder-kind heling, karma, cel en dna heling, werken met gidsen en engelen, (huis)dieren heling.
Meervoudig Merkaba Heler – Kosmisch Heler niveau 5
Cacao & Sound Ceremonies
HBO Voeding: Ayurveda, Bloedgroep voeding, Zuur-Basen evenwicht, Coeliakie, Vega(n), Allergieën, Gezondheid, Chakra voeding, Helende voeding, Voeding voor je ziel.
Precision Nutrition in Exercise Nutrition – Sportvoeding