Ben jij klaar voor je grootste reis? Healing brengt jou naar tropische en winterse oorden diep in jezelf waarvan het bestaan nog niet in je bewustzijn aanwezig was. Want zo fijn, warm en stralend als de groei is die je gaat maken, ook zullen er koudere en moeilijkere momenten tussen zitten. Laat het je niet afschrikken maar durf te ‘voelen en ervaren’. Het is een ontdekkingsreis waarbij jij je levensrugzak onderweg gaat legen. De verdieping brengt jou een gouden weg naar verlichting.

‘Het enige constante in het leven is dat alles verandert.’ – Dit is een feit. Kwetsbaar, confronterend maar ook zo mooi! Dit betekent ook dat jij de kans hebt om een transformatie door te gaan. Deze transformatie heeft tevens een uitwerking op jouw omgeving. Alles is namelijk energie; verbonden vanuit liefde en licht met elkaar. Indien daar negatieve energie over de verbindingen stroomt, heeft dit impact op je gehele systeem. Zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch.

Tijdens ons leven vullen we onze rugzak met ervaringen. Veel ervaringen brengen ons een positieve, krachtige energie maar er zijn ook momenten die ervoor zorgen dat onze energie op slot slaat. Traumatische ervaringen, relatiebreuk(en), gepest worden, niet gezien en gehoord worden, een gemist fundament, een gebrek aan (zelf)liefde, angsten, negatieve gedachten en overtuigingen, verslavingen, je baan verliezen, een burn-out of medische ziektes veroorzaken blokkades in ons systeem. Maar denk ook aan het onderdrukken en/of niet kunnen uiten van je emoties, creativiteit en seksualiteit. Jezelf fysiek en mentaal op voelen doordat je jouw voeding en emoties niet goed verteerd. Er zijn tal van oorzaken die een vindplaats hebben ergens in jouw rugzak.

Onszelf hiervoor blokkeren gaat ons niet bevrijden. We zullen met liefde en aandacht naar de signalen van ons lichaam ‘moeten’ luisteren. Die keuze is dus geheel aan jou. Jij hebt een vrije wil om te kiezen voor deze groei. Onthoud: je ziel heeft met liefde gekozen voor het doorleven van een aantal thema’s in dit leven. Tijdens de healings leer ik jou hier met liefde naar te kijken, hoe ‘zwaar’ het soms ook voor je kan voelen. Je levenslessen zijn een cadeautje. Ze vormen jou tot wie je bent. Als jij het cadeautje uit en aan durft te pakken, gaat de gouden levensbloem daarbinnen voor je stromen.
Ik ben dankbaar voor de connectie en reis die wij gaan maken! Graag tot wanneer ons pad elkaar kruist. Liefs, Xx SO CEE

Waar bestaat SO CEE’s Mind, Body, Emotions & Soul Healing traject uit?
5 x persoonlijke healing sessies en adviezen
Bescherming, energieveld vergroten, na-cleansen
Coaching tijdens en eventueel rondom de sessies:
per (voice) app/bel contact.
Eventueel indien nodig: healing op afstand
Verse kruiden thee met huisgemaakte gezonde lekkernij tijdens de sessies.
Prijs voor dit hele traject: € 1555,- exc. BTW. Zie onderstaande informatie.

De 1e sessie (4 – 6 uur):
– Anamnese / Gesprek n.a.v. klachten/wensen/behoeften cliënt
– Complete Auracleansing: scannen op verstoringen in het energieveld, verstoringen losmaken, scannen op energietekorten, energietekorten opvullen.
– Connectie met de Bron / Aarde healing
– Innerlijke kind healing d.m.v. visuele geleide meditatie (1e t/m 4e chakra)
– Eventueel: advies/to do ‘huiswerk’
– Na de eerste sessie ontvangt de cliënt van mij een of meerdere edelstenen tips.

De 2e sessie (2,5-3 uur):
– Gesprek
– Persoonlijk op jou afgestemde healing: vastzittende overtuigingen loslaten
– Herprogrammeren / Activeren in diepe lagen van je systeem
– Chakra meditiatie: breathing & cleansing (chakra 1 t/m 7)
– Eventueel: advies/to do ‘huiswerk’

De 3e sessie (2,5-3 uur):
– Gesprek
– Moeder-kind healing: via energetische navelstreng verbinding.: 3e chakra
De cliënt ontvangt via een visuele geleide meditatie deze healing.
– Loslaten pijn, karma e.a.. (zie onderstaande tekst)
– Verbreken energetische koorden.
– Laten instromen (gemiste) moederliefde.
– Ho’oponono: vergeving
– Dankbaarheid.
– Eventueel: advies/to do ‘huiswerk’

Vanaf het moment van de bevruchting ervaren we via trillingen, de energie van onze ouders. Ook wordt op dit moment de levensenergie doorgegeven wat heel belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Zo ook ontvangen we via de energetische verbinding, het DNA en/of de navelstreng gedachten, angsten, pijnen, patronen, karma, overtuigingen, voeding en omgevingsinvloeden. Dit en zo ook andere gebeurtenissen in het gezinsleven, hebben veel impact op ons systeem. Dit komt doordat we ons emotionele, fysieke, mentale en energetische systeem zoals o.a. de chakra’s nog aan het ontwikkelen zijn en we nog niet in staat zijn om de binnenkomende energie, goed te kunnen filteren. Voor een deel maakt een kind zich onbewust verantwoordelijk voor deze energie van haar ouder(s); die daarbij niet de bewuste intentie hebben om deze impact te maken. Middels healing kunnen we deze energieën met liefde loslaten.

De 4e sessie (2,5 – 3 uur)
– Gesprek
– Vader-kind, Relatie (liefdes) of Zelfliefde healing
(Dit is per cliënt verschillend en nader te bepalen n.a.v. 1e sessie. Uiteraard indien al deze thema’s wenselijk zijn; kan er ook nog een extra sessie los bijgeboekt worden. Dit zit echter niet in dit pakket inbegrepen).
– Healing van het hart chakra
– Eventueel: advies/to do ‘huiswerk’

De 5e sessie (2,5 – 3 uur sessie)
– Gesprek
– Volledige chakra healing inclusief: pendelen, analyse, reparatie: chakra terugzetten op de juiste plek, draairichting, vervormingen, beschadigingen, extra stimulans geven, energetisch balanceren.
– Yin Yang en fysieke chakra boost pendelen
– Eventueel: advies/to do ‘huiswerk’
– Persoonlijk Yin Yang advies met voeding/beweging/activiteiten tips, krijg je enige tijd na afloop van de sessie thuis gestuurd

Afhankelijk van de cliënt kan het traject enigszins wijzigen in thema’s en technieken. Ook kan er naar wens en/of advies, een of meerdere van deze sessies worden toegevoegd. Voorbeelden van opties zijn:
– Reiki behandeling: doorstromen van universele liefdesenergie
– Merkaba Healing 1 & 2: meervoudige ascentie technieken, verhogen energie, disbalans weghalen fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel niveau. Openen voorhoofdchakra.
– Energetische koorden losmaken/verbreken
– Volle en/of Nieuwe Maan healing: blokkades loslaten en intenties zetten
– Zielenmissie / Empowering / Creativiteit en hogere frequentie boost
– Zelfliefde sessie
– Hulp bij meditatie
– Kristallen advies & healings
– Healing op afstand (dit is ook los te boeken en nader te bepalen na aanvraag)

Let op: Cliënten die het volledige traject hebben gevolgd, kunnen na afloop van het traject een sessie naar wens los boeken t.w.v. € 222,- exc. BTW. Er is ook een optie om het unieke Food Healing traject te volgen inclusief sessie 5 voor € 777,- exc. BTW. Voor cliënten die het hele Mind, Body, Emotions & Soul healing traject volgen, geldt een korting van € 200,- exc. BTW op deze prijs; dus € 555,-. Klik hier voor meer informatie over het Food Healing traject.

Gelieve bij (aan)vragen een mail te sturen naar: carmen@so-cee.com of vul onderstaand contactformulier in.