Ben jij klaar voor je grootste reis? Healing brengt jou naar tropische en winterse oorden diep in jezelf waarvan het bestaan nog niet in je volledige bewustzijn aanwezig was. Want zo fijn, warm en stralend als de groei is die je gaat maken, ook zullen er koudere en moeilijkere momenten tussen zitten. Laat het je niet afschrikken maar durf te ‘voelen en ervaren’. Het is een ontdekkingsreis waarbij jij je levensrugzak onderweg gaat legen en omarmen. De verdieping brengt jou een gouden weg naar verlichting.

‘De enige constante in het leven is dat alles verandert.’ – Dit is een feit. Kwetsbaar, confronterend maar ook zo mooi! Dit betekent ook dat jij de kans hebt om een krachtige transformatie te maken die tevens een uitwerking heeft op jouw omgeving. Alles is namelijk energie; verbonden vanuit liefde en licht met elkaar.

Tijdens ons leven vullen we onze rugzak met ervaringen. Veel ervaringen brengen ons een positieve en krachtige energie. Echter zijn er ook momenten die ervoor zorgen dat onze energie op slot slaat. Traumatische ervaringen, relatiebreuk(en), gepest worden, niet gezien en gehoord worden, een gemist fundament, een gebrek aan (zelf)liefde, angsten,seksueel of emotioneel misbruik, negatieve gedachten en overtuigingen, verslavingen, je baan verliezen, een burn-out of medische ziektes veroorzaken blokkades in ons systeem. Maar denk ook aan het onderdrukken en/of niet kunnen uiten van je emoties, creativiteit en seksualiteit. En/of; jezelf fysiek en mentaal op voelen doordat je jouw voeding en emoties niet goed verteerd. Er zijn tal van oorzaken die een vindplaats hebben ergens in jouw rugzak.

We mogen met liefde en aandacht naar de signalen van ons lichaam luisteren. We beschikken over een vrije wil om te kiezen voor groei. Onthoud: je ziel heeft met liefde gekozen voor het doorleven van een aantal thema’s in dit leven. Tijdens de sessies leer ik jou hier met liefde naar te kijken, hoe ‘zwaar’ het soms ook voor je kan voelen. Je levenslessen zijn een cadeautje. Ze vormen jou tot wie je bent. Als jij het cadeautje uit en aan durft te pakken, gaat de gouden levensbloem daarbinnen voor je stromen.
Ik ben dankbaar voor de connectie en reis die wij gaan maken! Graag tot wanneer ons pad elkaar kruist. Liefs, Xx SO CEE

Waar bestaat SO CEE’s Golden Healing traject uit?
Alle sessies zijn er in een bepaalde volgorde om te bouwen aan een stevig innerlijk fundament. Een plek waar je steeds meer ´thuis komt´ in jouw ware zijn. Je levensrugzak vormt naast de schaduw en de onverwerkte pijn die er veelal is, en ook belangrijk is om te erkennen, ook een uitgangspunt van licht, inspiratie en kracht. Des te meer we haar wijsheid kunnen doorzien en de warmte geven aan onze diepste stukken, komt er ruimte om vanuit liefde je leven vorm te geven. Alle sessies brengen je dieper in verbondenheid met je zielsmissie. Het is de thuiskomst in je hart; het centrum van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Dit is de kern van wie we werkelijk zijn. Daarmee zul je ook steeds meer de liefde en eenheid met de ander en al het leven in de kosmos ervaren.

Het traject bestaat uit 2 live heling sessies, 4 helingen op afstand, een live Kundalini Massage, een live Kundalini Rise sessie en als laatste; de live Cosmic Gate sessie. Naast de sessies is er ruimte voor coaching en reflectie. Alle sessies hebben hun eigen uitnodiging in jouw innerlijke wereld. Het zet steeds een versneld proces aan waar je na de sessie intensief mee op verkenning gaat. Het is een verdiepende en verwonderende reis vol transities en ontdekkingen. Het zet letterlijk een wereld voor je open om jouw kosmische wezen te ontmoeten. Je bent een goddelijk licht die een prachtige menselijke ervaring vol kleuren en contrasten heeft op de aarde. Geniet van al het moois wat je daarin tegen komt.

Dit omvat:

 • 2 x een persoonlijke multidimensionale heling sessie live in mijn praktijk. Deze heling sessies zijn een uitnodiging tot grote innerlijke transformatie. We werken o.a. aan het dieper indalen van je ziel, het opschonen van veel ziels- en huidige levenstrauma’s, het losmaken van blokkades en lostrillen van onderliggende emoties, het balanceren en verstevigen van je chakra systeem, het afstemmen op jouw goddelijke blauwdruk, het her verbinden met je zielsfamilie en sterrenconnecties. Dit kan ervoor zorgen dat er een krachtig fundament in jouw eigen basis wordt terug geplaatst. Je frequentie zal verhogen en je zal worden uitgenodigd, los te durven laten wat je niet langer dient. Je zal meer in lijn gaan leven met wie je werkelijk bent. Je hart wordt afgestemd op je zielsmissie waardoor je nog meer op je hoogste tijdlijn paden wordt geplaatst Het is een grote wind die blaast om je oude geloofsovertuigingen, overlevingsmechanismen, niet-autentieke-identiteiten en patronen in het licht zetten. Alles wat jij nog inzet om niet volledig te durven zakken in je lichaam kan worden getriggerd. De sessies zetten je letterlijk meer met beide benen en voeten terug op de aarde. Het is een wedergeboorte van je ziel om meer hier te durven zijn en vanuit liefde en vertrouwen in het leven te durven staan. Ook zal daarin de verbinding en eenheid tussen jou en de Bron; de God-Godin dieper in jou herinnert worden.
  Zie voor meer informatie: ascentie pakket 1
 • 4 x een diepgaande afstandsheling in lijn met je innerlijke kind in relatie tot je familie systeem. Het is niet enkel systemisch werken op een opgesteld thema maar het is zorgt wel voor systemische veranderingen. De energetische behandeling is gericht op meerdere persoonlijke en familie stukken en tijdlijnen. Je zal worden uitgenodigd om blokkades, rollen en patronen te gaan doorbreken.
  Een van de heling sessies is gericht op de vrouwelijke familielijn en met name daarin jouw moeder-kind verbinding. Een sessie is gericht op de mannelijke familielijn en met name; de vader-kind verbinding. Na deze sessies gaan we vanuit het innerlijke kind groeien naar onze volwassen mannelijke en vrouwelijke energie. Vanuit die kracht van zelfregie, zelfeigenaarschap en het meer thuiskomen in onze volwaardige zelf, kunnen we belangrijke krachten terug activeren. Dit zijn krachten die essentieel zijn om volledig in jou te kunnen gaan staan. Samen vormen de mannelijke en vrouwelijke polariteit geen afgescheidenheid maar de heelheid en eenheid van onze levensenergie. Meer informatie over deze sessies kun je hier lezen: ascentie pakket 2 & ascentie pakket 3
 • KUNDALINI FLOW. Bestaande uit 2 sessies:
 • 1 x een live Kundalini massage waarbij we middels een zachte doorstroming, energetisch het kundalini-kanaal voor jouw innerlijke Shiva en Shakti, verruimender openen. Kundalini is zowel je levens- als seksuele energie. Het bestaat uit een mannelijk en vrouwelijk component. Er kunnen tijdens de sessie blokkades doorbreken om je emotionele en seksuele kracht, meer in ontlading en stroming te brengen. Het kan tevens ervoor zorgen dat je jezelf meer durft te openen voor (intieme) verbinding(en). Tijdens de massage ligt de nadruk meer op de tantrische, ‘Yin’ en sensuele energie. We werken met het element water en lucht. Laat je baden in een veilige bedding vol liefde waarin ik met alle liefde, jouw grenzen respecteer.
 • 1 x een ontwakende Kundalini Rise sessie. Daarbij nodigen we jouw kundalini energie meer vanuit de ‘Yang’ energie uit. Het kan een hele transformerende sessie zijn voor je innerlijke vuurkracht en het verstevigen van je chakra poorten. Doordat we de kundalini dit keer juist een diepere worteling in je eigen basis willen geven, kan het ervoor zorgen dat je meer vanuit liefde en zelfregie, voor jezelf gaat staan in het leven. Bewust ga je jezelf steeds dieper belichamen, meer begrenzen en meer gegrond en in verbinding aanwezig zijn. We werken met de elementen van vuur, aarde en ether. Het is een samensmelting van de kosmische en aarde energie in het hart.
  Voor deze sessie werken we met prachtige initiaties en tools vanuit Kundalini Reiki, Kundalini Breathwork, Cosmic Kundalini, Kundalini Activatie/KES.
 • KOSMISCHE POORT: 1 x een prachtige en krachtige Cosmic Gate Live Healing sessie. Daarin geef je een volledige ‘JA’ naar jezelf vanuit liefde voor jou om je werkelijke plek in het leven in te gaan nemen.
 • (Onling) Coaching tijdens (en rondom de sessies indien gewenst). Eventueel aanvullende tips.
 • Genieten van de geuren van heerlijke essentiële oliën tijdens de live sessies. Deze oliën zijn verkrijgbaar bij mij waarin ik graag advies geef voor persoonlijke wensen. Aanschaf daarvan valt buiten het pakket.
 • Verse kruiden thee met huisgemaakte gezonde lekkernij tijdens de live sessies.
 • Heel veel knuffels van mijn lieve honden maatje Balu. Hij is een grote spiegel voor mijn cliënten en een belangrijke gids tijdens de heling sessies. Balu is middels een visioen op mijn pad gekomen een half jaar voordat hij bij mij was. Hij was toen nog niet geboren. Onze band is heel sterk en hij is ook echt op aarde om dit werk mee te doen. Hij helpt je echt mee met het loslaten van trauma en het geven van liefde en speelsheid waar je dat nodig hebt.
 • Alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw zielsblauwdruk. Elke sessie vraagt ons om volledig in overgave en vertrouwen te zijn. Zowel voor jou als voor mij. De Goddelijke leiding, lichtmeesters, gidsen en engelen nemen ons mee op avontuur. We mogen enkel deuren openen waar we op dat moment toegang tot hebben. Hierin mogen we niks forceren omdat alles in lijn is met ‘divine timing’en een hoger goddelijk plan heeft.
 • Tijdens sessies krijg ik regelmatig channelings door. Let hierin wel op dat ook met het doorgeven van informatie ik niets kan forceren. We mogen enkel ontvangen wat er op dat moment beschikbaar is. Onthoud dat dit altijd een doel heeft om vaak juist niet te weten hoe iets precies zit of zal verlopen. Als het een functie heeft komt het door. Met name is het belangrijk om echt te vertrouwen en juist te gaan doorvoelen waartoe de innerlijke reis je uitnodigt. Je wordt volledig begeleid vanuit de Lichtwereld om het leven te gaan ontmoeten na de sessie. Daarin komen de lessen, antwoorden, personen, situaties en uitnodigingen vanzelf naar je toe om belangrijke transities te maken.
 • Al mijn sessies zijn geboren in het doorlopen van mijn eigen ascentie proces. Het zijn inwijdingen die ik heb mogen ontvangen vanuit de toewijding om mijn eigen pad te bewandelen. Het is mijn zielsmissie om daarin zoveel mogelijk andere mensen te helpen vanuit mijn eigen innerlijke wereld in al haar kleuren en contrasten in te duiken. Daarin ben ik ook net als jullie, op reis om in eenheid thuis te komen bij mij. Ik ontvang hierin veel vragen van mensen van hoe mijn helingen werken maar probeer hierin zoveel mogelijk los te laten ‘hoe’. Mijn multidimensionale ervaringen en ontwikkelingen zijn al vanaf mijn geboorte sterk aanwezig en het vraagt een aantal boeken om daarover te delen. Mijn voorkeur gaat uit naar te focussen op jou, dan jou te leren begrijpen hoe de mystieke mooie energie werkt. Natuurlijk vind ik dat leuk maar laten we met name jou in het licht zetten zodat je vanuit daar zelf jouw waarheden en weg kan vinden om dit allemaal te gaan ontdekken wanneer je daar klaar voor bent. 🙂
 • Vanuit de verbinding met de Allerhoogste Bron, waarbij ik in eenheid werk vanuit het Christusbewustzijn worden alle sessies gegenereerd. Daarvoor werk ik samen met Engelen, Gidsen, hoge Priesters en Priesteressen, lichtmeesters, diverse aarde- en multidimensionale sterrenrassen.
 • Ook maak ik gebruik van diverse teachings vanuit meerdere opleidingen en heling kunsten zoals Paramedische Natuurgeneeskunde, Aura en Chakra-leer, Alchemie, Kosmische Christus & Smaragden Heling, Energetische Massage, Tantra, Merkaba, Sjamanisme, Kundalini Initiaties, Plant Wijsheid en nog veel meer moois!
 • Mijn belangrijkste teachings en kwaliteiten komen vanuit aardse en spirituele levenservaringen, innerlijk werk en herinneringen, die ik volop in dit leven en veel andere incarnaties heb opgedaan.
 • Wij kijken ernaar uit je vanuit liefde te gaan ontmoeten en een hele mooie reis met je te gaan delen!
  Prijs voor dit hele traject: € 3.333,- inclusief btw. Houdt er rekening mee dat dit traject minimaal 6 maanden tot een jaar van jouw liefde en toewijding in beslag neemt. Een reis met veel hoogtes, dieptes, expansies en verrijkingen. Een prachtig cadeau aan jezelf die je letterlijk een nieuwe cyclus in laat stappen.
 • De eerste twee sessies mogen van mij ook als een pakket los geboekt worden. Ik begrijp dat het spannend kan zijn om meteen volledig ergens in te stappen. Dit kan je extra rust geven om in te voelen wat het in beweging zet voor jou, voordat je een volledige ‘JA’ geeft aan het traject.
Gelieve bij (aan)vragen een mail te sturen naar: carmen@so-cee.com of vul onderstaand contactformulier in.