Voeding is essentieel voor je mind, body & soul. En zo ook voor je emotionele lichaam. We verteren dagelijks zoveel voeding uit diverse bronnen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Denk niet alleen aan eten en drinken maar ook aan de straling van je telefoon, de 24/7 online ‘aan’ knop, uitingen/woorden van anderen, fysieke aanrakingen, de levensrugzak die we dagelijks met ons meedragen, onze gedachten, geuren, geluiden, prikkels….

Indien je jezelf niet goed of voldoende voedt en de binnenkomende voeding niet goed verteerd (uit het heden én verleden), kun je hier echt last van krijgen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Het is niet alleen een kwestie van gezond eten zodat je gewicht op balans blijft, maar het is ook een kwestie van de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen om je algehele gezondheid op peil te houden en jezelf van al deze binnenkomende bronnen te ‘ontgiften’.

Een aantal redenen om een Food Healing traject aan te gaan kan zijn:
– De wens om af te vallen
– De wens om aan te komen
– Niet goed/diep kunnen slapen
– Last van mentale klachten / niet lekker in je vel zitten
– Moe / vaak dipjes (after dinner of snel uitgeput)
– Weinig energie
– Darm klachten
– Stoelgang klachten
– Fysieke klachten
– Balanceren van hormonen
– Sport prestatie klachten / wensen
– Niet goed weten wat je moet eten
– Gezonder / Bewuster willen eten
– Preventie eetbuien & Verzadigingsgevoel
– Heb je een allergie? Ook dan kun je bij mij terecht! Ik ben zeer gespecialiceerd in Coeliakie, gluten en lactose intolleranties, suikervrij, biologisch etc.

Een Food Healing traject bestaat uit:
Deel 1:
– Intake gesprek / belafspraak
– Het invullen van een persoonlijk dagboek (1 week lang) wat je van mij krijgt opgestuurd. Een deel hiervan is voeding en beweging gerelateerd. Het andere deel met vragen richt zich op jouw ‘zijn’ en emoties.
– Een volledige chakra healing inclusief: pendelen, analyse, reparatie: chakra terugzetten op de juiste plek, draairichting, vervormingen, beschadigingen, extra stimulans geven, energetisch balanceren.
Tijdens deze healing pendel ik ook je Yin Yang balans en of je een fysieke chakra boost nodig hebt middels lichaamsoefeningen. De advies m.b.t. de Yin Yang en lichaamsoefeningen, neem ik mee in deel 2.

Deel 2:
Je ontvangt van mij op basis van een analyse van je dagboek, het gesprek en de chakra healing onderstaande documenten:
– Een professionele persoonlijke Anamnese inclusief feedback en tips.
– Een volledig op jou afgestemd Voeding & Lifestyle schema met voeding en suppletie tips. In het schema zijn per dag 3 persoonlijk op jou afgestemde hoofdmaaltijd recepten en tussendoortjes opgenomen. Alle keuzes en combinaties in het schema/advies, hebben een specifiek ‘doel’ gericht op jouw doelen, wensen en de ontdekkingen vanuit de analyses.
– Een Yin Yang advies; geïntegreerd ook bij het Voeding & Lifestyle schema.
– Coaching gedurende het traject (online/per app/telefoon of live)

Prijs voor dit traject: € 777,- exc. BTW
Let op: cliënten die ook het Golden Healing traject volgen, ontvangen op deze prijs een korting van € 200,- exc. BTW; dus € 555,-.

Extra bij te boeken:
– Kookworkshop
(prijs op aanvraag; afhankelijk van aantal personen en wensen)
– Healing traject. Klik hier voor meer informatie.
– Sport schema of begeleiding / coaching

Ter informatie: Ik ben afgestudeerd in Exercise Nutrition/Sport Voeding en HBO Voeding; o.a. bloedgroep voeding, allergieën, Ayurveda, suppletie, zuur-base evenwicht, water, vertering, voedselcombinaties, vitaminen & mineralen, additieven. Daarnaast ben ik een sterke ervaringsdeskundige op het gebied van Fibromyalgie en Coeliakie. In oktober 2019 start ik ook met de opleiding tot Medische Basiskennis. Daarnaast heb ik veel ervaring en meerdere certificaten/diploma’s als energetisch healer waarin ik mijzelf steeds blijf ontwikkelen; Chakra Healing, Aura Healing, Sjamanisme, Soulretrieval, Merkaba, Innerlijke Kind meditatie e.a..

Wil jij het traject starten? Stuur dan een mailtje naar: carmen@so-cee.com Bekijk bij meer interesse ook nog deze folder en klik hier voor meer informatie over het healing traject.

Liefs, Xx SO CEE