“Tijdens een vrouwencirkel werd ik gewezen op het krachtige werk van Carmen. Ik was spiritueel nog helemaal niet zo ontwikkeld, maar de manier waarop er over de healings van Carmen werd gesproken maakte me heel nieuwsgierig. Destijds zat ik in een uitdagende periode, zowel mentaal als fysiek.

Ik ging naar Carmen in de hoop dat ik me snel beter zou voelen. In plaats van een “quick-fix”, voel ik dat mijn leven zich vanaf dat moment pas echt is gaan ontvouwen. Vanaf de eerste healing heeft Carmen me inzichten gegeven die me hebben geholpen om weer terug te komen bij mezelf. Ze neemt voor, tijdens en na de healings echt alle tijd voor je.

Vooral de periode na de eerste healing was zwaar. Alsof ik op dat moment nog een beetje dieper moest gaan. Carmen had voor de tweede healing aangegeven dat de kans groot was dat hierna veel op zijn plek zou vallen. En het gebeurde echt! De energie ging voor mijn gevoel echt weer voor me werken. Ik had de kracht gevonden om keuzes te maken vanuit mijn hart. Soms moeilijke keuzes, waarbij ik zekerheden en personen heb moeten loslaten. Deze keuzes hebben ervoor gezorgd dat ik weer ben gaan aantrekken wat goed voor mij is. Dat proces is niet in waarde uit te drukken. 

Het allermooiste vind ik dat er geen begin en einde is. Elke healing die ik heb gehad, wordt er weer een laagje afgepeld. Zo kom je steeds dieper bij jezelf. Carmen begeleid je hier op een hele liefdevolle manier bij door haar inzichten met je te delen. 

Deze ervaringen hebben me de kracht gegeven om me verder te ontwikkelen op mijn spirituele pad. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer ben gaan leven. Ik ben zelfverzekerder, bewuster en stabieler. Ik durf te voelen en me weer kwetsbaar op te stellen, iets wat ik jarenlang eigenlijk niet kon. Ik kan weer liefde geven en ontvangen. Emoties zijn losgekomen en ik ben weer dichter bij mezelf en mijn zielsmissie gekomen.  

Tegenslagen zijn er natuurlijk nog steeds, maar nu zie ik ze als uitdagingen die ik krijg van het universum. Ik durf te vertrouwen op alles wat zich aandient. Deze shift had ik zonder de healings en fijne, oprechte en liefdevolle aandacht van Carmen en natuurlijk Balú niet kunnen maken. Ik gun iedereen die de roep voelt om zich op dit vlak te ontwikkelen de begeleiding van Carmen!”

Liefs, Marieke