Author: Carmen Heystek, owner / fitgirl / model SO CEE Lifestyle www.so-cee.com

TOP-LESS ZONNEN? Zouden jullie dat durven? Vroeger zou ik zeggen NO F*CKING WAY! Maar tegenwoordig durf ik dat wel. Ofja in het buitenland waar niemand mij kent gooi ik stiekem als niemand kijkt, mijn haren en bikinitopje los. Een eng maar ook een fijn gevoel van vrijheid geeft het. Alhoewel ik dan weer geen type ben voor het nudistenstrand. In Ibiza liep ik afgelopen week over een 3 km lang Nudistenstrand op weg naar een mooi baaitje.

Ik begrijp echt dat je pielemans laten hangen in the wild een soort oermens in je naar boven haalt hoor! Het zal mannen zo’n gevoel geven als; ‘Who’s the king of the world?’ en je daarmee even je terrein afbakent, nog even tegen een boompje aanpist en al het vrouwelijk schoon probeert te versieren met je torso.

so-cee.blog.recept.recepten.glutenvrij.suikervrij.ontbijt.gezond.banaan.avocado.noten.variatie.tussendoortje.mousse.tahin.6

Maar dat vind ik er dan ook weer een beetje niet mijn ding aan. Een soort Afrika waarin je dan als hertje springend in het veld denkt te gaan en ieder moment kan worden aangevallen door de Lion King….

Enfin toch ga ik wel eens top-less als ik alleen ben zonder bekijks. 😉 Heerlijk puur in de natuur just me, myself and I met mijn schrijfblok. Het werkt voor mij daarnaast ook als een soort therapie. Hardlopen/wandelen in de natuur, de geur van de zee, bomen, ontdekken en alles in je opnemen, even helemaal alleen zijn, tijd voor jezelf, less make-up en boeiend hoe je eruit ziet maar even compleet opgaan in het leven en je aarden.
so-cee.blog.recept.recepten.glutenvrij.suikervrij.ontbijt.gezond.banaan.avocado.noten.variatie.tussendoortje.mousse.tahin.5

En dan ga ik schrijven over het leven. Wat heeft me nu echt geraakt? Welke mensen vind ik bijzonder en waarom? Waar ben ik dankbaar voor? Waar ben ik verdrietig om? Wat vind ik niet leuk en mooi aan mezelf? Kan ik dat accepteren of ga ik iets veranderen? Wat zijn mijn dromen? Wat zou ik graag meer willen doen? Waarin heb ik mezelf tekort gedaan? Wie wil ik nog meer laten weten dat ik van ze houd? En helaas ook soms van wie of welke negatieve energie moet je afscheid nemen? Mag iemand wel van mij houden? Waarom durf ik geen liefde te ontvangen? Confronterende vragen aan jezelf wat heel moeilijk is maar wel ontzettend goed om te doen. Daarbij geeft het ontzettend veel inspiratie om je creativiteit de vrije loop te laten en dus nieuwe ideeën te bedenken. SO I dit!!! SO CEE heeft er nog meer zin in en ik kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd of jullie op deze manier ook een connectie maken met de wereld en of dit jullie helpt. Dat hoor ik graag van jullie en ook als jullie nog andere tips hebben! Maar nu eerst dit top-less recept. 🙂
so-cee.blog.recept.recepten.glutenvrij.suikervrij.ontbijt.gezond.banaan.avocado.noten.variatie.tussendoortje.mousse.tahin.4Je hebt alleen maar het volgende nodig: 1 banaan + halve avocado + handje walnoten + 3 of 4 medjoul dadels en een kleine lepel tahin pasta. Hiervoor gebruik ik de sesam variant zonder zeezout. Ontpit de dadels en de avocado. Hol de avocado uit, verwijder de schil van de banaan, snijdt de banaan in plakjes en stop alles tezamen in een bakje. Dan komt mijn favo keukengerei de staafmixer tevoorschijn: SO mix it en eat it. Oja sprenkel er nog lekker wat verse citroensap overheen en serveer met lijnzaad. Extra goed voor je stoelgang en darmen.

Echt een top maar zeker niet less-lekker recept! Super goed om te eten voor je power workout.

Krachtvoer! Less work in the kitchen, more productivity in the gym. 🙂 Ciao guappo’s & guappa’s. Xx SO CEE

so-cee.blog.recept.recepten.glutenvrij.suikervrij.ontbijt.gezond.banaan.avocado.noten.variatie.tussendoortje.mousse.tahin.2