Met onze drukke agenda’s is het o zo verleidelijk om voor ‘de makkelijke weg te kiezen’. Op de bank ploffen, naar de snackbar rijden of een kant-en-klare magnetronmaaltijd halen… Auw!! Dit doet al pijn als ik dit zo schrijf. Niet dat ik nooit op de bank plof, een reep chocolade eet of een paar wijntjes nuttig maar voor 80-90% leef ik zeker bewust: lekker gezond en fit!

Deze maatschappij vraagt vaak veel van ons of beter gezegd: zo voelt het vaak. Alsof er een druk op ons ligt. We moeten vanalles en vergeten daardoor vaak naar ons eigen lichaam te luisteren. Én dat is juist ZO ontzettend belangrijk! Jezelf voorbij lopen, stress, slaapproblemen, haast, hartkloppingen, ontstekingen, gebrek aan vitamines, uitgeput raken …. allemaal tekenen van je lichaam dat tegen je schreeuwt: HO, STOP!! 

sport10_IMG_5652

“No one ever said it was easy.”

Maar eigenlijk is het zo verdomd makkelijk! In de visie van SO CEE is de makkelijke weg juist: kiezen voor de healthy way! Het is moeilijker om je lichaam en geest, mentaal en fysiek uit te putten met ongezonde voeding en te weinig beweging, dan goed voor jezelf te zorgen. Zorg je goed voor jezelf, dan gun je jezelf dus meer energie, positiviteit, minder ziek zijn, een mooiere huid, een strakker figuur met mooie rondingen, ET-CEE-TERA.

Dat je lichaam en geest met elkaar in balans staan weet iedereen natuurlijk wel. Of we ook aan beiden even ]veel zorg besteden dat is de vraag. SO CEE is ervan overtuigd dat je pas in balans bent als je ook diepere emoties aanpakt. Dus een emotionele, fysieke en gezonde balans. Deze emoties komen vaak ook vrij of krijgen juist een plekje tijdens het sporten.

Het lijkt zo ontzettend veel om op te letten maar ook dat is een mindset. We krijgen het allemaal niet voor niets en net als dat we moeten werken voor een baas, moeten we dat uiteraard ook voor onszelf. Hier krijgen we misschien geen salaris voor maar nog beter: een healthy, fit and happy lifestyle.

slibtong2

Misschien leef je juist al bewust, biologisch, met superfoods, minder koolhydraten of suikervrij. Welk pad je ook bewandelt, iedere gezonde keuze is er altijd een in de goede richting. Natuurlijk wil ik niet oordelen over een andere levensstijl maar ik ben ervan overtuigd dat mijn visie je gaat helpen om jezelf beter te voelen. Met beter bedoel ik dus in ieder geval fitter en gezonder. En ik denk dat je ervan gaat stralen 😉 Maar jij voelt uiteindelijk zelf aan je lichaam wat voor jou het beste werkt.radijsdiamond

SO CEE kan je hier een handleiding in geven. Graag analyseer ik samen met jou hoe je terug in balans kan komen. We bespreken je levensstijl met dagelijkse routines, voedings- en bewegingspatroon. Graag adviseer ik je in samenwerking met mijn partner Sander van Diamond Training. Wij beiden geloven niet in crash- en/of andere diëten. Wij geloven in jou als persoon! De kracht zit in jezelf en wij sturen daar waar nodig is bij. Met ons enthousiasme hopen wij een fijne en vertrouwde band met onze klanten op te bouwen.
Een voorwaarde: een beetje humor mag niet ontbreken 😉

Het is een ‘easy way of lifestyling’, voor altijd.

Wil je terug in balans komen of eens advies inwinnen? SO CEE & SO DIAMOND staan graag voor je klaar.  Ga naar de contactpagina, vul je verzoek in of mail naar info@so-cee.com

Of blijf gewoon lekker deze blog volgen 🙂