Niks is lekkerder dan aansterken na je training. En hoe doe je dat het beste? Met een combinatie van veel en hoogwaardige eiwitten, koolhydraten, vezels en vitaminen. Natuurlijk kun je daarvoor een eiwitshake drinken maar vergeet ook niet dat je voeding erg belangrijk is.

Om je alvast een super tip voor een goed recept te geven, scroll down. Wat is er nog fijner dan maar een paar minuten in de keuken staan? Het opeten waarschijnlijk … 😉

Je hebt nodig:

  • 1 zalm filet >> grillen op een gril (pan) aan weerszijden met citroen sap, zwarte peper, zeezout en evt. viskruiden.
  • 2 handen quinoa gekookte in water. Laat het water helemaal absorberen en laat de quinoa afkoelen tot kamertemperatuur. (Ik doe dit meestal 1 dag van te voren. Meestal maak ik meteen een half pak klaar zodat ik er 3 dagen van kan eten.)
  • Voeg aan de quinoa toe een saus toe van: 1 el mayonaise, 2 tl dragon kruiden, 1tl laos, 1tl gember poeder. Meng dit goed door elkaar.
  • Maak je bord op met bladeren van je favoriete krop sla, daarbovenop de quinoa, geitenfeta blokjes, cashew noten gekruimeld, kersen in stukjes en de heerlijke verse zalmmoot.
  • Eat it and recover good! Wil jij meer tips? Wil jij beter herstellen? Afvallen of gezonder en bewuster eten? Beter in balans zijn? Met liefde voor jezelf? Vraag dan nu jouw coaching advies aan! Ik kan je helpen met voeding en/of energetische healing. Mail naar: carmen@so-cee.com

Enjoy your good food! Xx SO CEE