JAAAAHOE?!! Dat staat nu enerzijds voor de enorm blije ‘ik’ die ik in mijzelf voel. Want eerlijk is eerlijk, hoe cool is het dat mijn foto’s te zien zijn in de Men at Work?! En dus dat SO ikke SO CEE’tje hier, gewoon even staat te shinen met those patches on her denim?! Uh super duper heel leuk!

Dat ik een soort voorbeeld zou worden met mijn 1.55 meter had ik nooit durven dromen of nog eerlijker gezegd; nog nooit over nagedacht. Dat ik nu styling tips mag geven via het platform en instore bij Men at Work daar ben ik heel erg dankbaar voor. JAAAAHOE moet je het stylen dan? Dat lees je in mijn blogpost die ik speciaal schreef voor de Men at Work. Je leest het op hun blog: ‘How to style your patches on denim by SO CEE’ en lees hieronder nog even verder indien je nog zin hebt in wat lifestory gebrabbel. 😛

 

P.s. Hierbij alvast even de mega credits voor fotograaf Roy van der Wens
_MG_4138
 De 2e JAAAAHOE? SO CEE is ontstaan doordat ik met mijn visie mensen wil inspireren. Met dank aan mijn health & lifestruggles ontpopte het idee voor mijn lifestyle blog. Dat daar achter zelf nog een (voor jullie nog geheim) heel leuk idee/doel zit, daar komen jullie over een paar jaar wel achter. 😉 Want JAAAAHOE doe ik dat toch allemaal? Die vraag krijg ik nog steeds zo vaak. Hoe eet je dan? Hoe komt het dat je zo gezond leeft? Hoe hou je dat vol? Hoevaak sport jij wel niet? Hoe doe je dat dan allemaal met je blog? Hoe werkt dat? Wow hoe zien jouw dagen er dan wel niet uit als je er ook nog fulltime bij werkt, mensen coacht en dit allemaal zelf doet, fotografeert, interviewt, netwerkt ?!
_MG_4139
Uuh ja serieus ik heb soms ook geen idee hoe ik het allemaal doe. Natuurlijk doe ik het allemaal omdat dit mij heel veel energie geeft. Als je iets echt leuk vind dan doe je het gewoon. Het is mijn gevoel wat zegt; ‘Ja, hier word ik blij van! Dus go for it and enjoy it!‘ En het gedeelte dat over mijn gezondheid gaat? Die keuze heb ik bewust gemaakt. Dat was voor mij makkelijk omdat ik toegeven en opgeven aan mijn health struggles geen optie vind.
Daarnaast ben ik sportverslaafd omdat ik dat oprecht heel erg leuk vind, ik er een mega goed gevoel door krijg en gezond eten veel te lekker vind + dol ben op koken en met een gluttenallergie wel moest haha! Ik begrijp dat het niet voor iedereen makkelijk is maar als je geen keuze hebt (ofja ik vond geraniums en aftakeling nou niet zo sexy klinken op een jonge leeftijd ;)) dan ga je er gewoon voor! Als je krachtig doorzet en iets gaat doen wat je leuk vindt, dan kun je dankbaar en met trots genieten.
Ik wil voelen dat ik leef. Het ultieme kleinste prikkeltje ervaren en tot waar die dan ook mag uitreiken, het is allemaal oké. Leef en geniet! Je bent sterker dan jezelf denkt.
_MG_4140
‘Neem geen genoegen met minder in de zin van goed voor jezelf zorgen, voor jezelf zijn en van jezelf houden.’
Ik wilde met het lanceren van mijn blog niet eens zelf op de foto maar andere mensen fotograferen en stijlen. Grappig dus dat ik nu mijn eigen styling doe, fotoshoots organiseer en dus zelf op de foto’s sta. Dat het gewaardeerd wordt en ik nu zelfs gastblogger en modellenklusjes doe, voelt echt een beetje gekkig maar ik vind het super leuk!! Die bescheiden mini wie altijd heel onzeker was, heeft heel hard gewerkt om gewoon oké met zichzelf te zijn. Negatieve gedachten over mezelf  loslaten en hoe moeilijk dat dus ook is, te denken oké dit is wie ik ben en hoe ik eruit zie en hier moet ik het mee doen. Oké onzeker peace-je-maar-ik-doe-het-toch-scheit-aan waard. 😉
_MG_4180
Ik kan tot op een zekere hoogte knokken om de beste versie van mezelf te worden maar het is ook een stukje acceptatie. Het is oprecht dat een aantal mensen mij hebben overgehaald om dat zelf te doen omdat de lezers nieuwsgierig naar mij zouden zijn. Nou over die drempel heb ik mezelf toen maar getild. HOE?? JAAAHOEE ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan!
En dat jullie mijn blog dus waarderen en er een steeds mooier lifestyle platform ontstaat waarop ik zeker ruimte wil blijven bieden aan de kracht, creativiteit en passie van anderen. Want hoe tof ik het ook vind dat jullie mijn kiekjes waarderen, ik vind het nog mooier om er samen iets tofs van te maken. Ik beloof die plankenkoorts dan maar een beetje los te gaan laten en te genieten van dit gevoel zodat ik jullie hopelijk nog meer kan inspireren. Oké beloven kan ik het niet 100% want ik vind het toch echt een beetje gekkig maar ik ga zeker mijn best doen.
Dus hierbij de start van weer een mooi nieuw avontuur. Samen met heel veel toffe gastbloggers en all outfits by Men at Work gaan wij jullie deze 2 weken inspireren in het thema Start Blue.
SO start loving yourself, your fit and take your denim instore. Go patch it up. 😉
Thank you SO much! Love, xx SO CEE

OUTFIT OF THE DAY: All by Men at Work >> underwear Calvin Klein , denim jacket 8MM by Men at Work private label, sneakers @Superga

Photocredits: Roy van der Wens