Lieve Thomas! Ik begrijp je onbegrip. Want wat is er nu eigenlijk nog gezond? De supermarkt verkoopt inderdaad vaak bespoten groenten en fruit. Eigenlijk alles wat in een pakje zit, is met een zeer grote kans; bewerkt. Chemisch of niet het komt niet direct uit de natuur. Drinkyoghurt geeft inderdaad een aanslag op je glazuur en die appel is al een gezonde bewuste keuze dus doe je ding ermee ;). SO 100Brillen columnist Thomas verteld:100brillen - FOOD - Gezond.

Brood bevatveel koolhydraten en als je er veel van eet kun je er natuurlijk van aankomen. Wat belangrijker om te weten is, is dat brood met name slecht is voor je darmen. Waarom? Omdat het bewerkt is en de gluten in het brood moeilijk kunnen worden opgenomen door je darmvlokken. Je schaadt als het ware je darmwand. Zo ook met koemelk producten.

so-cee.blog.lifestyleblog.balans.gezondheid.health.blogger.100brillen.glutenvrij.column

Vitaminepillen kopen is zonde van je geld! Koop dan liever verse groenten en fruit op de markt en laat je mandje achterwege. Skip de supermarkt zoveel mogelijk en haal een frisse neus op de markt. Daar vindt je ook de vergeten groenten om het je nog makkelijker te maken! Geen verpakkingen lezen, duizenden keuzes aan bewerkte producten, schreeuwende reclameborden en twijfelen aan de gezondheidswaarde van het product.

Het is gewoon: ‘what you see is what you get’. SO do you get it Brillie? 😉

p.s. Ik kijk uit naar je nieuwe column!!