DE DRIEHOEK VAN SO CEE
Reader Rating 0 Votes
0.0

Balance is not something you can find,
it’s something you create.

SO CEE is meer dan een online lifestyle portal. Het is een visie die ik graag wil overdragen op anderen. Balans is niet iets wat je kan vinden. Je vindt het wel in je zoektocht maar daarvoor zul je dingen moeten creëren en soms out of je comfortzone moeten gaan.

dedriehoekvansocee

Sommige mensen hebben geluk maar om iets écht te willen, zullen we er vaak hard ons best voor moeten doen. Dat is niet alleen zo voor het bereiken van dromen b.v. op het gebied van carrière maar ook voor een goede relatie, vriendschappen, een leuk huis en nog belangrijker voor een gezond en evenwichtig lichaam. Want een lichaam & geest die in balans zijn hebben we immers nodig om al die mooie dromen waar te gaan maken.

SoCee-Woordmerk-RGB-Koper

HET BEELDMERK

Het beeldmerk van SO CEE is een gesloten driehoek met daaromheen een open onderbroken driehoek. De gesloten driehoek wijst naar beneden en staat voor het in balans zijn met jezelf door diep te luisteren naar je ‘inner core’. Het is het hart van je lichaam waar ook je passie ligt. Je hart verteld je vaak wat je echt wil én om dat te bereiken moet je soms uit je comfortzone stappen. Het daaruit stappen dat is de open driehoek die je eromheen ziet.SoCee-Beeldmerk-RGB-Koper.fwMooi he?! Nouja, dat dacht SO CEE wel 🙂 Daarnaast ziet het er ook nog eens super stylish uit toch? Minimalistisch, hip, strak en mooi in zijn eenvoud. Typisch SO CEE, out of my style maar dankzij het kloppend hart van Studio Enkelvoud. Het beeldmerk is niet zomaar op deze manier vormgegeven maar met een lange termijn doel. Want ook ik heb zo mijn dromen! Wat die dromen zijn? O.a. een echt lifestyle merk creëren … meer verklap ik nog niet dan moeten jullie maar lekker deze blog blijven volgen 😉

inbalansmetsoceeheader

Voor een gezond en fit lichaam moeten we onze doelen vaak aanscherpen. Crash diëten of een jaar lang ineens intens veel gaan sporten en daarna hoeft het ineens niet meer? Hmms, daar geloof ik niet in. Waar geloof ik dan wel in? Een ander eet en leefpatroon aannemen? Ja graag! Althans als dat je meer energie, een betere gezondheid, gevoel en positieve doelen oplevert.

SO CEE: A WAY OF LIFESTYLING

Middels mijn blog & coachingstrajecten wil ik mensen inspireren op het gebied van sport, voeding & (life) styling. Samen met mijn partner Diamond Training staan wij klaar om mensen (terug) in balans te helpen. Om dicht bij dat kloppend hart te komen willen wij je graag uit je comfortzone halen maar zullen we zeker iets adviseren wat ook dicht bij jezelf past. Wij hebben er zin! SO WE CEE YOU SOON? Mail naar: info@so-cee.com of dien je verzoek in via de contactpagina.