Een healing aan je paard, werkt door op de verbinding met jou. Het paard staat zo dichtbij ‘het ware zelf’, dat in die ontmoeting, jij jezelf kan vinden. Daardoor kan er veel worden uitgewisseld, ook met de healer.

Angsten, blokkades, fysieke pijnen, emoties en andere klachten kunnen middels deze sessie worden aangeraakt. Dit heeft als doel; transformatie en heling. De sessie heeft altijd een periode van uitwerking om een nieuwe balans te zoeken.

In overgave ga ik alsmede op basis van jouw verhaal te werk. Vanuit de verbinding met de bron, verbind ik mij zowel fysiek als emotioneel en energetisch, met de ziel van je paard. Ik laat verder los wat er gaat gebeuren zodat ik mij open in het veld kan bewegen op zoek naar de aanhechtingen van de problemen. Door energetische heling en aanrakingen kom ik zo dichtbij mogelijk als het paard mij toestaat. Veiligheid en vertrouwen is hierin ontzettend belangrijk. Daarom is het fijn indien je aanwezig kan en wil zijn bij je paard tijdens de behandeling.

Het bijzondere is dat iedere verandering dus doorwerkt op jullie lijn. Zo is dat ook andersom. Indien jij een persoonlijke healing voor jou ondergaat, kun je de veranderingen bij je paard aflezen en opmerken. In mijn prachtige healing sessies aanbod vindt je eventueel ook opties om jou op persoonlijk vlak te helpen.

Voor aanvragen mail naar: carmen@so-cee.com
Of vul onderin de pagina het contactformulier in.
Prijs: € 195,- exc. reiskosten.