Tijdens deze healing wil ik jou volledig laten genieten van de kracht van ontvangen. Alle liefdevolle energie is er voor jou! In zachtheid, tederheid, puurheid, ontspanning en de kracht van kwetsbaarheid, behandel ik jou met diverse energetische massagetechnieken, olie, heling, kristallen, sound en de optie tot microdosering (psylocibine).

Deze combinatie is prachtig. Het zal je ziel op diepere lagen helpen bij het helen van vastzittende (energie) blokkades. Het ontwaakt de kundalini energie op een fijne manier waardoor je hart zich verder opent. Het laat daardoor meer liefdevolle energie stromen, emoties komen los en je gevoel van zelfverzekerdheid word versterkt. Het helpt je om de verbinding met jezelf; je geest, ziel en lichaam te herstellen en de kracht van veiligheid en vertrouwen weer in jezelf te ervaren. Dit heeft veelal ook een positief effect voor het aangaan van of het zich verder verdiepen van de verbinding met (seksuele) relaties.

Het kan een overweldigend liefdevol gevoel geven waarbij veel energie vrij komt. Daarom is dit een geweldig cadeau om aan jezelf te gunnen. Veelal in combinatie met de Freebird en Rainbow Healing, kun je een nog sterker fundament in jezelf bouwen. Ook is dit een prachtige sessie in combinatie met het Golden Healing traject.

Energetische massage sessies zijn ook krachtig bij trauma gerelateerde ervaringen zoals seksueel misbruik, (emotionele) mishandeling, verwaarlozing, eetstoornissen, verslavingen, burn-out, depressies.

Prijs: € 222,- inc. btw per sessie (2,5 uur). Inclusief: coaching, verse thee en een vegan homemade taartje.