Hoe lekker kan een bloody orange papaya juice zijn? SO bloody damn good!! šŸ™‚ Mijn geheime ingrediĆ«nt? Rode bietjes toevoegen. Dit maakt de juice niet alleen nog meer bloody maar het is ook een super goede hersteller voor je spieren na je workout. En hiervoor hoef je alleen maar de pitjes uit de eetrijpe (zachte) papaya te halen, het vruchtvlees in stukjes te snijden, 2 bloedsinaasappels uit te persen en 1 rode biet in stukjes in de slowjuicer te doen tezamen met de andere ingrediĆ«nten. Have a tasty morning lieve mensen.

Liefs, XX SO CEE

so-cee.blog.glutenvrij.glutenfree.smoothie.lifestyleblog.foodblog.recept.bloedsinaasappelsap.6Voor mijn sapjes gebruik ik de Princess Vitapure Slowjuicer.Ā Dit recept is voor 2 personen. P.s. dit mooie kaartje heb ik van mijn zus gehad en het is mij heel dierbaar. Ik bewaar alle mooie kaarten overal in mijn huis. De een vindt het rommelig maar I just love it! šŸ™‚

so-cee.blog.glutenvrij.glutenfree.smoothie.lifestyleblog.foodblog.recept.bloedsinaasappelsap.1

so-cee.blog.glutenvrij.glutenfree.smoothie.lifestyleblog.foodblog.recept.bloedsinaasappelsap.1