Lekker in je vel zitten dat is toch een heerlijk gevoel? Alsof je dansend over straat wil lopen met een big smile en denkbeeldig je favoriete nummer hoort (like; Matt Simons – Catch & Release), terwijl het kei hard waait, regent, je make-up uitloopt tot level Shrek, je een vieze plek op je lichte broek hebt omdat je in die natte vogelkak op het bankje bent gaan zitten, je nog een stukje bladspinazie tussen je tanden hebt zitten terwijl je glimlacht maar het je helemaal niets kan schelen want jij voelt ze; ‘The blues’. Je voelt je verliefd op het leven.

so-cee.lifestyle.blog.fitgirl.fashion.blogger.dutch.blauw.1

Soms kun je het ook niet omschrijven waar het vandaan komt maar voel je jezelf gewoon ontzettend gelukkig. Dat kan al door de meest kleine dingen zoals de vogels horen fluiten, de zon warm op je huid voelt branden of een hunk een ontzettende mooie glimlach naar je maakt. En dan zijn er dagen dat je ze helemaal niet voelt en jezelf liever afzondert van de wereld. Die verdomde blues. Geluk is wat dat betreft maar heel relatief toch? Maar geluk kun je altijd weer wedervinden. Het is maar net wat je er zelf van maakt. Ook in je donkere blauwe dalen zitten fel blauwe pieken. Als je nooit valt, groei je ook nooit en zo werkt dat ook met ’the blues’.

Je weet pas écht hoe fijn dat gevoel is als je ook weet hoe het is als je het niet voelt. Als ik ze wel voel kan ik overigens ook heel goed alleen zijn. Remi is er niks bij. Een blauwe smurf zo kun je mij ook wel omschrijven. Ze is heel klein, heeft geen witte muts maar wel altijd een witte koptelefoon op met haar muziek en ze loopt tegenwoordig ook blauwtjes. Geelzucht? Huh nee; blauwzucht! Ik voel me wel goed gemutst altijd wat er ook gebeurd. Een kleine powersmurf. Laatst gaf iemand mij écht een mooi compliment. Ik denk dat hij het zelf niet in de gaten had maar hij zei dat het lijkt alsof ik verdacht goed in mijn vel zit. Verdacht? Hmms, goed gesmurfd dus!

Een blauwtje lopen gaat tegenwoordig nog sneller dan het licht. Op apps als Tinder of Happn (wat helemaal hot en Happn’ing zou moeten zijn) kun je binnen één swipe of kruisje een blauwtje geven. Bam!! Wat een vluchtige blauwe wereld…

Kom smurf, pop up that beat. Dat zijn pas lekkere blues! 😉 Xx SO CEE

so-cee.lifestyle.blog.fitgirl.fashion.blogger.dutch.blauw.insta.2


P.s. Wist je dat SO CEE vanaf heden helemaal in het teken staat van toffe topics? Je raad vast al wat het thema van deze week is? Precies: Blauw! Hoe dat er precies uit gaat zien? Laat je deze week vooral verassen. 🙂

Special fashion outfit thanks hiervoor gaan in ieder geval alvast naar de lieve mensen en coole brands van @Solotwentyfive (blouse by Paige, headband by RuderRiders) & Aaiko (blauwe jas en wit shirt).

Photocredits: Erik Breuer one and only cool streetstyle photographer