I tried to put a short translation at the bottom of the article in English. ๐Ÿ™‚ 

Een tijdje geleden kreeg ik een ontzettend lief berichtje van Patty-Ann. Op de basisschool heb ik bij haar zoon in de klas gezeten. Het was extra leuk om dus om na al die jaren een berichtje van haar te ontvangen. Ze schreef mij het volgende:

“Leuk je positieve en energieke berichtjes! De woorden in je laatste blog spreken mij aan. Mensen bewegen tijd voor zichzelf te nemen is een reden waarom ik naast de opleiding tot coach, integrale massage ben gaan doen. De massage helpt het evenwicht te herstellen tussen lichaam en geest. Anderzijds is het even aandacht voor jezelf. Het doet me goed mensen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te zetten.

Integraal staat voor ’totaliteit’. Dus buiten het fysieke wordt ook het mentale, als emotionele en spirituele welbevinden meegenomen. De bron wordt aangepakt en niet het symptoom. Het mooie van integrale massage is het samenkomen van de Oosterse en Westerse filosofie.

In deze tijd wordt er veel van ons verwacht en is het niet vanzelfsprekend, dat we tijd en aandacht voor onszelf plannen. Graag zou ik mensen willen laten zien hoe belangrijk een goede balans is tussen lichaam en geest. Door de massage kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Het is voor ons mensen makkelijker om goed voor een ander te zorgen dan voor onszelf. Anderzijds is integrale massage ook een vorm van ontspanning. Het lichaam laat zien wat het meest nodig is voor dat moment.”

 

Deze integrale massage zou ik zeker adviseren indien je bepaalde grenzen wil verleggen, gevoelens wil verwerken of gewoon even heerlijk wil ontspannen. Wil jij dit ook eens proberen? Mail dan naar info@so-cee.com en ik breng je in contact met Patty-Ann. Bedankt voor de unieke ervaring Patty!! ๐Ÿ™‚ xx


quote.massage.socee.blog

SO: I just was lucky to try an integrated massage. It means like they try to make you feel relaxed emotionally. Offcourse it is also good for your body but especially your mind feels like you have to let go of your thoughts. We live in a stressfull environment with lots of pressure. Actually it’s just how you deal with it. You can go with the flow or step out of this world’s comfortzone and follow your own path. But sometimes we just forget to take the time to relax and overthink our feelings, life and thoughts. It is so important to do that! I am thankfull she gave me this wonderfull experience. I would recommend you to do this one day as well. Be inspired by this lovely quote first. ๐Ÿ™‚ Love, SO CEE xx