SO CEE –> Mijn visie:

In balans zijn betekent niet dat je 100% fit bent & healthy leeft maar het streven ernaar wel. Het mooiste doel is om het 80-90% percentage zeker te evenaren. Je hebt maar één leven en één lichaam. Als jij er niet voor zorgt, wie dan wel? Sporten en gezond eten maakt je mentaal sterker dan je ooit had durven dromen. Het is zó fijn én lekker geloof me 🙂

SO CEE helpt je om (terug) in balans te zijn met jezelf. Graag help ik je om deze eerste stap te zetten of daar waar nodig is mee te kijken. Mijn aanpak? Allereerst staat de klant centraal. Wie heb ik voor me? Welke doelen stel je? Hoe leef, eet en beweeg je? Hoe kleed je jezelf? Hoe woon je? Dus overall: “Wat is jouw lifestyle?” Op basis daarvan breng ik mijn advies uit. Voor de sport- en voedingsschema’s werk ik samen met mijn professionele partner Diamond Training.

soceesodiamondteam2

SO CEE: Je bent pas in balans als je aan al deze punten aandacht besteed. Als je wel sport maar niet gezond en bewust eet, dan kun je er voor het oog héél goed uit zien maar van binnen ben je niet in balans. Eet je juist bewust en sport je regelmatig?

Gun je jezelf dan wel de kleding waarin je mag en kan stralen? Of verberg je jezelf in te grote kleding of doffe kleuren? Deze 3 punten staan sterk met elkaar in verband. Met SO CEE wordt je kledingstijl en kast onder de loop genomen. Daarnaast kunnen we samen meer balans en een stijlvolle sfeer in je huis creëren. Samen pluizen we je kast en/of interieur uit, vullen deze daar waar nodig is aan, we gooien dingen weg, restylen items of combineren de setjes anders. Lees hier meer over mijn werkwijze.

stylingadviessocee

SO CEE is onderscheidend. Je kan SO CEE volgen op haar online blog. Middels deze blog wil ik mensen inspireren op al deze gebieden: styling tips voor mode en interieur, sporttips, gezonde en easy to cook recepten maar ook op al het andere wat in verbinding staat met Lifestyle.

Het is een dynamische en inspirerende website om standaard in je browser te plaatsen 😉

Anderzijds brengt SO CEE je terug in balans door het aanbieden van een Lifestyling pakket zowel voor de zakelijke als particuliere markt. SO CEE besteed persoonlijke aandacht aan al deze 4 punten: sport, voeding, mode- en interieur styling. De diensten kunnen uiteraard ook los worden afgenomen. SO I’LL CEE YOU SOON? Ga dan hier naar de contactpagina of mail naar info@so-cee.com