”Lieve Carmen,

Ik ben je zo dankbaar voor wat je voor mij hebt betekend in mijn proces naar het vinden van veiligheid, vertrouwen, vrijheid en liefde voor mijzelf. Voordat ik bij jou terecht kwam had ik al een hele weg afgelegd in het doorbreken van ongezonde patronen en het helen van mijn trauma. Maar in dat proces voelde ik dat ik nog iets miste en ergens nog niet volledig bij kon komen.

Vanaf jongs af aan had ik altijd een heel sterk naar gevoel wat ik nooit begreep en mijn hele leven last van heb gehad. Daarnaast voelde ik in mijn systeem nog meerdere blokkades, wat mij tegenhield volledig van het leven te genieten. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om bij jou aan te kloppen. (Eline volgde het Golden Healing traject.) Je hebt mij die laatste zet gegeven om nog een laag dieper te gaan en iets te helen waar ik zelf met mijn mind niet bij kon komen.

De healings waren heel mooi om te ervaren. Ik zag elke keer een fel licht schitteren met mijn ogen dicht, ik voelde fysieke aanrakingen op momenten dat je mij niet fysiek aanraakte. Je benoemde dingen die je bij mij zag die heel kloppend waren. Heel bijzonder en niet te bevatten. Dat vond ik in het begin nog moeilijk te accepteren, omdat ik graag alles wil begrijpen om de controle te behouden. Maar ook daarin heb je mij versterkt, door de controle meer los te durven laten en meer te vertrouwen op wat ik voel.

In het begin na de sessies was het soms even pittig, omdat er veel pijn en verdriet naar boven kwam wat verwerkt kon worden. Later in het proces kwam er steeds meer verzachting (vooral in de benadering richting mijzelf) en voelde ik steeds meer energie door mijn lichaam stromen. Ik heb er zoveel meer uitgehaald dan waar ik in eerste instantie voor kwam.

Dat nare gevoel kan ik nu veel beter plaatsen en mee zijn. Ik voel dat ik meer in mijn kracht sta en meer mijn authentieke zelf kan en durf te zijn. Ik kan en durf meer mijn eigen ruimte in te nemen zonder schaamte of angst. Ik voel meer compassie naar mijzelf, zo ook naar mijn valkuilen en struggles. Ik voel meer energie en dat ik veel meer kan genieten van het leven.

Het bijzondere was ook dat wanneer ik weer een sessie had bij mijn haptotherapeut, ik zoveel meer gevoel had in mijn gehele lichaam, ik in mijn lichaam veel meer veiligheid en vertrouwen voelde en volledig aanwezig kon blijven bij mijzelf. Dat zag zelfs mijn therapeut terug in mijn gedrag. Die diepere laag was voor mijn gevoel dan ook zeker bereikt.

Bedankt lieve Carmen. Je bent een prachtig mens. Ik zou iedereen een ontmoeting met jou gunnen. Ik voelde vanaf het eerste moment al een sterke verbinding met je. Je kan iemand meteen volledig toelaten en ruimte geven aan de ander, waardoor ik mij meteen veilig voelde. Je bent er met volle aandacht voor de ander en kan met jouw bijzondere gave bij de ander veel aanraken en helen. Ook tussen de sessies door had je aandacht voor mij en voelde ik jouw steun. Ik kijk met veel liefde en blijdschap terug op een mooie reis die we samen hebben gemaakt. 

Heel veel liefs en een dikke knuffel, Eline”