Dit is een pakket van twee prachtige Kundalini sessies. Een Yin & Yang, Shiva en Shakti Flow sessie. Kundalini is de versmelting van twee delen van jouw levensenergie. Het mannelijke en vrouwelijke component, de eenheid van twee levens- en seksuele kracht-stromingen die samenwerken om jouw essentie een authentieke expressie te geven. Twee geliefden die elkaar bevruchten om steeds tot de mooiste creaties te komen. Ze delen een seksuele dans en zijn elkaars intieme tweelingziel in jouw ascentieproces op de aarde. De samensmelting die zij delen brengt jou de mogelijkheid tot zoveel bijzondere ontdekkingen. Het is een bijzondere ervaring om steeds meer lagen van je in- en externe bestaan (wat een is met jou) te ontdekken. Om steeds meer te belichamen wie jij in essentie bent. Het indalen van jouw kosmische wezen op de aarde.

Dit pakket is onderdeel van het Golden Healing traject.

Allereerst ontvang je de Kundalini Massage waarbij we op een energetisch, sensuele en zachte reis gaan. Er is een uitnodiging naar meer verbinding en stroming met jezelf en jouw (intieme) relaties. Een verdieping in je innerlijke water (emotionele) wereld. Een ontmoeting met ontvangen waarin je helderheid opdoet over jouw verlangens. Een stralende versmelting met jouw lichaam. Lees hier verder.

Als tweede sessie ontvang je een ontwakende Kundalini Rise sessie. Daarbij nodigen we jouw kundalini energie meer vanuit de ‘Yang’ energie uit. Het kan een hele transformerende sessie zijn voor je innerlijke vuurkracht en het verstevigen van je chakra poorten. Doordat we de kundalini dit keer juist een diepere worteling in je eigen basis willen geven, kan het ervoor zorgen dat je meer vanuit liefde en zelfregie, voor jezelf gaat staan in het leven. Bewust ga je jezelf steeds dieper belichamen, meer begrenzen en meer gegrond en in verbinding aanwezig zijn. We werken met de elementen van vuur, aarde en ether. Het is een samensmelting van de kosmische en aarde energie in het hart.

Voor deze sessie werken we met prachtige initiaties en tools vanuit Kundalini Reiki, Kundalini Breathwork, Cosmic Kundalini, Kundalini Activatie/KES.

Notitie:
Yeshua en Maria Magdalena doorliepen het volledige ascentie proces. Een volledig kundalini opstijgen is de ultieme spirituele verlichting. Dit is niet iets wat je binnen één sessie ervaart. Een kundalini ontwaken is echt een hele toegewijde reis, wat pas kan ontstaan na het volledig voltooien van jouw ascentie proces op de aarde. Wanneer dat plaatsvindt, is voor een ieder verschillend.

Omdat Kundalini een hele krachtige energie is, dien je dat ook echt op te bouwen. Het kan veel diepe lagen aanraken. Alle sessies uit het Golden Healing traject zijn ondersteunend aan het bekrachtigen en meer doorstroming van je Kundalini energie. Het traject van de Rose; the High Priest/Priestess Journey, bouwt daar in ascentie programma’s weer nieuwe lagen, verder in op.