Een paar maanden geleden leerde ik Joost kennen. Hij is altijd super enthousiast als hij een bestelling komt bezorgen op kantoor. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk dus een chagrijnige bui is zo over indien je met hem gaat kletsen. En dat kletsen bracht ons op het punt waarbij hij besloot een lifestyle coaching traject aan te gaan bij mij. Super stoer en dapper! Ik was al helemaal trots toen hij mij vertelde dat hij dit graag wilde om meer fit te zijn voor zijn zoontje en om weer de liefde van zijn leven te gaan ontmoeten. Positief kijkt Joost vooruit naar de toekomst. Precies dat is wat ik ook wil bereiken met mijn coachingtrajecten. Meer energie, meer balans en goed in je vel zitten. Afvallen? En hoeveel kilo? Dat spreekt voor zich dat veel mensen dit willen maar afvallen is niet voor iedereen het belangrijkste doel. Je kunt hier ook voor kiezen omdat je gewoon gezonder en bewuster wil leven. Geforceerd naar de weegschaal kijken heeft overigens helemaal geen zin. 

so-cee.blog.lifestyleblog.foodie.glutenvrij.glutenfree.lifestyle.coach.lifestylecoach.bershka.3

Stress is niet bevorderlijk voor afvallen! Althans voor velen. Dat leer je als kind al toch? Als je iets moet dan werkt het vaak niet. Nee, je wil dit omdat je het voor jezelf graag wil. Omdat je jezelf een fijne levensstijl gunt en trots wil zijn op hoe je er uit ziet maar nog belangrijker; hoe jij jezelf van binnen voelt. Die twee staan natuurlijk helemaal met elkaar in balans. Want als je jezelf niet goed voelt van binnen, straal je ook niet van buiten en andersom.

SO Joost Hol: ‘Mijn naam is Joost en ben 39 jaar, via mijn werk ben ik in aanraking met Carmen gekomen. Na een aantal keer haar gezien te hebben vroeg ik haar hoe het kwam dat zij altijd zo positief en vrolijk was. Ze vertelde mij over een levensstijl die ze volgde, ik heb haar kaartje meegenomen en er over nagedacht. Ik wilde dat ook wel.

Positief was ik al, maar daar kon nog meer bij dacht ik. Ik ben met haar programma begonnen; anders eten en ik heb haar veel gesproken. Het anders eten was helemaal niet zo moeilijk als ik eerst dacht. Eigenlijk heel makkelijk. Ze heeft me veel tips gegeven en veel gecoacht. Daar heb ik veel aan gehad. Ik val met gemak een halve kilo in de week af. Dit lijkt niet veel, maar het gaat er alleen maar af en het komt er ook niet bij. Ik heb veel meer energie gekregen en ben ook een stuk vrolijker. Nog steeds hebben we regelmatig contact en wisselen zelfs recepten uit.

Dit programma kan ik heel makkelijk vol houden en het is echt een levensstijl van mij geworden. Ik ben ook heel erg gemotiveerd geworden om veel te bewegen. Gr, joost’

so-cee.blog.lifestyleblog.foodie.glutenvrij.glutenfree.lifestyle.coach.lifestylecoach.bershka.1

Naast mijn blog breng ik mensen dus weer terug in balans. Hoe gaat dat dan in zijn werk? En wat kan dit voor iemand betekenen? Nou; je krijgt een persoonlijk lifestyle schema helemaal afgestemd op wie jij bent, wat jij lekker vindt, wat in jouw leven past en makkelijk haalbaar is. Geen crash dieet maar een levensstijl aanmeten voor altijd. Koken? Ja dat ga je zeker vaak doen! 😉 Maar daarbij houd ik natuurlijk rekening met al die drukke planningen waarin we leven. Alle recepten zijn super healthy (glutenvrij, lactosevrij en suikervrij daar waar we dat allemaal voor jou kunnen toepassen) uit de natuur en dus wel in de puurste vorm. We gaan jezelf verplichten om goed voor jezelf te gaan zorgen. Eigenlijk geef je jezelf dus een cadeautje.

Je koelkast gaat goed gevuld worden met natuurlijke ingrediënten en mogelijk ga je zelfs dingen eten waar je nog nooit van hebt gehoord of dacht dat je dit niet lust. Vergeten groenten en een bijna veganistische, glutenvrije, lactosevrije en suikervrije levensstijl? WOW doe normaal denk je nu toch? Écht ik doe heel normaal. 🙂 Dit ga je zo ontzettend leuk vinden! Believe me, Joost en alle anderen wie ik hier al mee geholpen heb. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag doen en mensen hiermee kan helpen. 🙂

so-cee.blog.lifestyle.foodie.dutch.glutenfree.glutenvrij,personalcoach.lifestylecoach.1

Oh én we kunnen ook samen gaan sporten of een schema voor je opstellen om je doelen te behalen. En daarnaast kletsen we veel, heel veel. 😛 Hoe lang het traject duurt? Meestal duurt het 2 maanden totdat je helemaal gewend bent aan je nieuwe levensstijl maar ondertussen hebben we gewoon contact. Dat kan per afspraak, app, Facebook, mail, bellen, videobellen…. Wat jij prettig vindt. Dus ben je benieuwd geworden en durf je deze uitdaging aan? Mail dan naar carmen@so-cee.com & remember: ‘One life, Live it healthy, creative & fit.’ Joost; jij bent écht een voorbeeld voor anderen. Ik ben super trots op je!! Wat een aanpakker ben je! Je straalt nog meer nu dan je al deed. Powerrrrrr man jij bent een topper! Liefs XX SO CEE

Special outfit thanks: @TienTilburg 
Receptenboek tip: Powerfood 2 by Rens Kroes
Photocredits: @Erik Breuer