Al jaren volgen en inspireren we elkaar op Instagram. Carmen deelt daarop erg inspirerende content. Na een enkele ontmoeting en intensief contact, ben ik een chakra healing en een korte healing op afstand bij haar ondergaan.

Mijn hele leven heb ik al veel maag en darm klachten. Wanneer ik stress ervaar, merk ik dat deze klachten nog erger worden. Ik heb goede en slechte periodes. Ik had zo’n beetje alles al geprobeerd, van medicijnen tot supplementen tot verschillende therapieën totdat ik overging tot healing.

De healing gaf mij veel rust. Het gaf mij een warm en veilig gevoel. Ook daarna bleef ik dit geval vasthouden. De healing in real life is mij het meest bijgekregen. Dit was een hele fijne en liefdevolle ervaring. Ik zou dit dan ook iedereen aanraden!

Dankzij Carmen kan ik nu beter met mijn klachten omgaan. Ze is erg betrokken en ze is altijd bereid om mee te denken wanneer dit nodig is. Carmen is een absolute topper. Ze kan heel goed luisteren en denkt altijd graag mee.

Ik voel me nu rustiger en ik kan beter met mijn klachten omgaan. Mentaal merk ik dus zeker al verandering. Fysiek heeft denk ik wat meer tijd nodig. Ik ben dan ook pas 1 keer ‘live’ door Carmen behandeld. Ik vind het dan ook heel speciaal dat ik mentaal nu al verandering merk!

Wat ik nu al sterk heb geleerd? Dat is dat in paniek raken nooit de oplossing is! Er komen altijd weer betere tijden.

Het toppunt van onze reis is dat ik jou (Carmen) heb mogen leren kennen. Je bent een geweldig mooi persoon met enorm veel talent! Met een absolute JA! <3 zou ik jou zeker aanbevelen! Ik geloof dat Carmen heel veel positiviteit en licht kan brengen in ieders leven! Carmen straalt zoveel liefde uit en ze is een enorm warm persoon. Naast dat de behandelingen geweldig zijn is het ook een verrijking van je leven om haar te mogen leren kennen.

Liefs, Yara