Wat ben ik enthousiast over het healing traject met deze dame! Veel mensen kennen Hanne van haar fantastische blog: Gewoon Hanne. Waarin zij mij al jaren inspireert op het gebied van heerlijke recepten, bleek ik ook haar te prikkelen met mijn content. Leuk! Volg haar zeker op Instagram want naast dat zij een geweldige chef is, is Hanne ook buiten’gewoon’ bijzonder als mens! Lees hier hoe Hanne haar healing traject heeft ervaren.

“Ik volgde Carmen al een paar jaar op Instagram. Ondanks dat we elkaar nog nooit in het echt hadden ontmoet, had ik het gevoel dat Carmen een heel liefdevol persoon is die mij begrijpt en mij kan helpen.  

Ik ben erg gevoelig, wat voor mij betekent dat ik heel snel moe en op ben. Na een dag op school, een dagje shoppen of een treinrit in een overvolle trein kwam ik helemaal leeg thuis. Ik wilde graag leren hoe ik hiermee om kan gaan. 

Nog steeds ben ik wel eens moe nu na het traject te hebben doorlopen, maar ik begrijp nu veel beter waar het vandaan komt. Ik kan het nu ook veel beter accepteren. Ik kan het mezelf gunnen om na een lange dag, tijd voor mezelf te nemen. Ik heb het gevoel dat ik door de sessies met Carmen veel bewuster leef en veel beter weet wat ik wel en niet kan. Ik kan mijn grenzen beter aangeven, maar deze soms ook juist opzoeken. Ik doe nu dingen waarvan ik voorheen zou zeggen: “Nee, dat is niks voor mij”, of “Nee, dat kan ik toch niet aan.”

Ik ervaar nu veel rust en vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik weet wat ik kan, en dat ik mag vertrouwen op mezelf. Het voelt en ik weet nu dat het ook oké is als het even wat minder gaat. Ook merk ik dat ik me fysiek weer iets fitter voel. Daardoor ga ik ook weer wat vaker sporten. Dit geeft mij juist meer energie. 

Ik denk dat ik bewust, maar zeker ook onbewust, veel negatieve gedachten over mezelf heb kunnen loslaten, waardoor ik nu veel meer vertrouwen in mijzelf en mijn toekomst heb. Ik kan mezelf nu helemaal accepteren zoals ik ben. 

Ik vond het altijd erg prettig om naar Carmen te gaan. Ze verzorgde niet alleen de healings, maar we hadden ook fijne gesprekken. Tijdens de healing ervaarde ik een gevoel van ‘hoop’. Ik kan het eigenlijk niet goed onder woorden brengen. Ik denk dat dat echt iets is wat je gewoon zelf moet ervaren. Na afloop van de healings nam ik altijd de rest van de dag vrij. Zo had ik rust om alles te verwerken. De dagen volgende op de healings was ik vaak wat meer moe. Dan gunde ik het mezelf om extra tijd voor mezelf vrij te maken. 

De eerste healing waarbij ik samen met Carmen contact maakte met mijn innerlijke kind, is mij het meeste bijgebleven. Ik heb altijd gedacht dat ik geen last meedraag uit mijn verleden. Dat mijn jeugd gelopen is zoals het nu eenmaal gelopen is en dat ik dat afgesloten zou hebben. Maar tijdens deze healing ervaarde ik dat daar toch nog veel verdriet zat. Ik hoop dat ik dat na de sessies met Carmen achter me heb kunnen laten. 

Carmen is zo’n liefdevol persoon. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar en ik had het gevoel dat zij mij echt begreep. Dat komt niet vaak voor. Veel mensen hebben begrip voor je klachten en erkennen ze, maar bij Carmen voelde het veel echter. Ik ben vooral heel erg blij dat ik het avontuur met jou ben aangegaan Carmen. Ik ben trots op de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik zou een traject bij Carmen daarom zeker aanraden. Als je ervoor open staat om een keer op een hele andere manier met je klachten of problemen aan de slag te gaan, dan is het zeker de moeite waard om eens bij haar langs te gaan.