2019 is op het gebied van persoonlijke transformatie nogal een prominent jaar voor mij. Gezondsklachten zoals Tinnitus deden zich voor, maar ook een groot hoofdstuk m.b.t. mijn loopbaan sloot ik af en ik begon aan een nieuwe. Instinctief voelde ik dat het traject bij Carmen een essentieel onderdeel van die psychische reis moest worden. 

Carmen is mijn oud-collega. Ze is altijd heel open over haar eigen spirituele ontwikkeling geweest en dat boezemde vertrouwen bij me in. Via Facebook bleef ik haar volgen en zo ontstond er een wens bij mij om een moeder-kind-healing bij haar te ondergaan.

Dingen waarmee ik worstelde zijn beduidend meer geland tijdens en na het traject bij Carmen. Ook heb ik dit eindelijk echt kunnen doorbreken. Haar sessies waren mijn gereedschap waarop ik zat te wachten. Op mentaal en emotioneel niveau is er meer rust en helderheid gekomen. Ik begrijp dingen beter en ook heb ik geleerd om makkelijker los te kunnen laten. 

De inzichten die ik heb gekregen met betrekking tot het verleden, zou ik niet hebben gehad als ik deze sessies niet had gedaan. Daar ben ik van overtuigd. Het heeft verschillende, hele belangrijke nieuwe perspectieven met zich mee gebracht. Life changing; kan niet anders zeggen. 

De sensaties van de sessies waren buitengewoon bijzonder, niet van deze ‘aardse’ wereld, maar allesbehalve eng of onprettig. Het was juist heel fijn, bijzonder, vredig en hoopgevend. De laatste sessie is mij het meeste bijgebleven omdat deze het diepste in mij kon raken. Prachtig hoe we samen die lastige ‘hobbel’ namen en ik daar zo sterk uit heb mogen komen. Dat kon ook alleen maar doordat ik Carmen gewoon blind vertrouw. 

Ik heb het contact met haar als zeer persoonlijk, betrokken en als een veilig vangnet ervaren. Carmen leert je heel goed vanuit liefde en vergeving te leven. Ze is een coach die niet alleen heel goed is in wat ze doet maar ook een hele sterke aanleg tot healing heeft. Carmen als mens inspireert mij heel erg.

Liefs, Pauline Buth