DANKBAAR voor deze prachtige REVIEW van de liefste Bo die onwijs gegroeid is in haar gezondheid, zelfliefde en selfcare ❤ Mega trots op jou! 🙏
“Dat Carmen dit jaar op mijn pad is gekomen is een enorm waardevol cadeau waar ik nog steeds iedere dag dankbaar voor ben. Ik leer en geniet er nog steeds iedere dag van en bovenal maak ik iedere dag een stapje naar een betere gezondheid. Na jarenlange bezoeken aan de huisarts, ziekenhuizen en mesologen, was 2019 voor mij een jaar waarin mijn zowel fysieke gezondheid als voornamelijk mijn mentale gezondheid echt op waren. Het was een enorme reis maar wat ben ik dankbaar voor het feit dat ik nu iedere dag weer met een glimlach de deur uit kan! Ik heb weer energie en kan vooral weer met een fijn gevoel doen waar ik van hou.

Ik ben een erg stressgevoelig persoon en vind het lastig om aan mijzelf te denken. Ik zal altijd eerder zorgen voor een ander. Ik ben graag zorgzaam. Ik vind het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten, plezier hebben, en vooral dat ze zich goed voelen. Een eigenschap die prachtig is voor velen. Helaas voor mij kwam dit zover naar voren dat het niet meer fijn was omdat ik zelf niet goed in mijn vel zat, niet gezond was en niet fit. Ik wilde dit voor anderen graag voorkomen. Alles wat ik deed was op basis van kennis in plaats van gevoel. In combinatie met stressgevoeligheid heb ik ook altijd geleefd met veel darmklachten en buikpijn. Dit werd nog meer versterkt wanneer ik stress ervaarde. Zo bleef de cirkel steeds door gaan. Dit is mentaal een enorme uitputting en geeft ook een sterke onmacht.

Samen met Carmen, de healingsessies (Mind Body Soul Healing Traject) en het voedingsprogramma (Food Healing Traject) zijn we gaan werken aan een gezondere, fittere maar vooral blijere ik! En ik kan jullie deze enorme reis oprecht allemaal vanuit mijn hart aanraden. Het is een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling en groei. Het levert handvaten op waar je de rest van je leven nog profijt van zult hebben. De healings hebben mij veel geleerd, veel rust gegeven en een positieve kijk op alles. Het is enorm bijzonder wat deze rust doet als ik kijk naar mijn huid, mijn haar, en mijn darmklachten. Ik voel mij zoveel fitter, sterker, zowel mentaal als fysiek. Ik kan weer stralen, met een goed gevoel de deur uit, en weer veel dingen doen zonder buikpijn. Ik luister naar mijn gevoel, wat nu oh zo sterk is! Ik laat mijn koppie wat vaker tot rust komen. Ik heb tijdens de sessies veel kunnen loslaten en ben veel kunnen gaan begrijpen waardoor ik veel dingen een fijne plek heb kunnen geven.

Naast de fijne healings ben ik ook samen met Carmen begonnen aan een nieuwe reis binnen voeding. Carmen is ik denk een van de meest oprechte personen die ik in mijn leven heb mogen ontmoeten, met zoveel liefde en zoveel kennis. Hierdoor is een mooie band ontstaan, met veel vertrouwen, en daarom wilde ik ook graag op het gebied van voeding samen met Carmen verder werken. Alle sessies en het schema zijn volledig gepersonaliseerd op mij als persoon. Door de healings hadden wij al een speciale connectie waardoor het voedingsschema zo goed aansloot, qua kennis en voorkeuren. Carmen heeft mij laten zien hoe ik naar mijn lichaam kan luisteren, het goed moet voeden, en het resultaat mag er meer dan zijn. Zoveel dank! Het goede gevoel en vertrouwen is er vanaf dag 1 geweest, en ik vind het prachtig hoe Carmen in staat is je zo op je gemak te laten voelen en je altijd een helpende hand aan te bieden. Je bent een enorm liefdevol persoon Carmen. Je bent enorm betrokken en je inspireert me enorm.

Veel liefs, Bo