Goodmorning lieve mensen! Of mag ik zeggen: snoepkonten? πŸ˜‰ Vol verwachting klopte het hart gisteren van alle spanning voor de pakjesavond maar waarschijnlijk ook van alle suikers. Want wat doet suiker met ons lichaam? Precies; we krijgen een enorme glucosepiek en ons hart gaat daar sneller van kloppen. Persoonlijk heb ik het gevoel alsof ik een enorme adrenaline kick krijg als ik zoveel suikers binnen krijg. Daarom eet ik over het algemeen suikervrij (met vrouwelijke hormoon pieken er buiten gelaten… ;))

so-cee.blog.lifestyleblog.princess.recept.smoothie.detox.11

Dus wat doe je dan de volgende dag? Even een powerbooster maken! Met de Vita Pure Slowjuicer van Princess maakte ik dit heerlijke sapje van een stronk broccoli, een halve granaatappel, een hele sinaasappel, chiazaad en een klein bakje blauwe bessen. De “restjes groenten en fruit” die er als een soort regenboogjes uit komen kun je natuurlijk weg gooien maar geloof me: just eat it. Het is heerlijk! πŸ™‚so-cee.blog.lifestyleblog.princess.recept.smoothie.detox.12so-cee.blog.lifestyleblog.princess.recept.smoothie.detox.6

Het sapje is naast dat het ontzettend lekker is; ontstekingsremmend, ontspannend, herstellend voor de huid en het geeft een boost aan de stofwisseling waardoor de spijsvertering op gang wordt gebracht. Nou dat lijkt mij een perfecte start van je dag toch? Goodbye after Sint dip. Hello almost happy newyear! πŸ™‚

so-cee.blog.lifestyleblog.princess.recept.smoothie.detox.header.2