Lieve ​Carmen,

Graag wil ik met jou en anderen delen wat de Free Bird Healing voor mij heeft gedaan. Morgen ben ik 39 weken zwanger en het zal dus niet lang meer duren voordat we met zijn drieën zullen zijn. Een moment waar ik lang over heb gedroomd en naar uit kijk. Bijna is het zover, ik ben er helemaal klaar voor om al mijn liefde aan onze zoon te geven. Deze liefde voel ik inmiddels al een aantal weken, voordat ik bij Carmen kwam, vond ik dit wat lastiger.

Twee goede vriendinnen van mij volg(d)en ook een traject bij Carmen, met hen heb ik meerdere gesprekken gevoerd en zij vertelden mij wat dit hen bracht. Zelf had ik last van een bepaalde verlatingsangst en het gevoel dat ik mensen om me heen kwijt zou kunnen raken. Ik kon echter niet de link leggen waardoor ik dit gevoel had.

Al jarenlang heb ik het idee dat er iets mist in mijn leven en dat ik last heb van bepaalde blokkades. Ik heb er echter nooit een vinger op kunnen leggen wat dat dan zou zijn. Tien weken geleden kreeg ik opeens het gevoel dat ik Carmen moest mailen. Ik heb dit dan ook direct gedaan. Ik heb aangegeven dat ik last heb van bepaalde blokkades, maar me nu vooral op mijn zoontje wil richten.

Ik ben me ervan bewust dat mijn ongeboren baby alles van mij meekrijgt. Mijn onzekerheden, mijn angsten en natuurlijk ook mijn liefde. Overal lees je dat vrouwen hun baby voelen vanaf week 20. Ik heb mijn baby tot mijn afspraak bij Carmen bijna niet gevoeld. Ik merkte dat ik het lastig vond om mijn liefde echt te delen, om echt een connectie te kunnen maken met de baby en mijn onzekerheden soms de overhand namen.

Mijn onzekerheid, de angst om echt een connectie te durven maken met de baby en de verlatingsangst komen overigens uit het feit dat het na verschillende medische trajecten met mijn ex-man, het niet was gelukt om zwanger te raken. Met mijn huidige man is dit gelukkig wel snel gelukt. Dat is heel mooi en fijn maar de angst dat het mis zou gaan, bleef aanwezig. Zeker toen ik aan het begin van deze zwangerschap bloedingen kreeg. Achteraf onschuldig maar op dat moment maakte het me bang. Zal het dan toch mis gaan? Ook het niet voelen van de baby, bleef mij het gevoel geven dat ik me niet te veel moest binden aan mijn kindje. Het was als een soort zelfbescherming, voor wanneer het toch mis zou gaan. 

Nadat ik Carmen heb gemaild, kreeg ik al snel een reactie, we hebben het een en andere via de mail besproken en daarna een afspraak gemaakt. Ook al was het contact via de mail, dit voelde meteen erg vertrouwd en veilig. Eenmaal bij Carmen thuis, werd dit gevoel alleen maar bevestigd. Carmen heeft aangegeven dat de Free Bird healing het best bij mij zou passen en dat we tijdens de sessie zouden kijken of er nog meer helingen nodig zouden zijn. 

Tijdens de heling heb ik contact kunnen maken met mijn kindje. Dit gevoel was ontzettend mooi. Carmen heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf naar hem open durfde te stellen en mijn liefde aan hem heb kunnen tonen. Ik voelde echt een connectie met hem en gelukkig nog steeds.

Carmen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn angsten heb kunnen loslaten en vertrouwen in mezelf en het kindje mag hebben. Het is mij vanaf dat moment gelukt om steeds beter een connectie te maken en een band op te bouwen met het kindje. Elke dag maak ik nu bewust contact met hem. Vaak ook door middel van meditatie. Ik hoop dat ik mijn zoon nu de liefde, rust en veiligheid meegeef tijdens zijn geboorte en hij een goede start zal maken hier in ons leven. Nog een paar dagen/weken voordat onze zoon in mijn armen kan sluiten, ik kijk er zo naar uit om hem te ontmoeten en ons leven met hem te delen. Die onvoorwaardelijke liefde waar iedereen het over heeft, die voel ik nu al, maar kan straks alleen nog maar meer worden. 

Ook zijn er tijdens de heling nog andere onderwerpen aan bod gekomen, welke mij ook rust hebben gegeven. Ik kan een aantal dingen in mijn leven meer een plekje geven. Ik merk vooral meer innerlijke rust dat ik makkelijker kan relativeren en accepteren. 

Nog steeds heb ik contact met Carmen. Het is een ontzettend lieve en warme vrouw die mij precies heeft kunnen geven wat ik nodig had. Nog steeds blijf ik van haar leren en groeien.

Heb je behoefte aan zelfontwikkeling, maar heb je hier wat hulp bij nodig, op welk gebied dan ook, dan zou ik zeker aanraden om in contact met Carmen te komen. Ze zal samen met jou bekijken wat jij nodig hebt en daarmee aan de slag gaan.

Voor mij was het een geweldige reis, die zeker nog niet voorbij is. Dit is een reis met veel ontwikkelingen waarbij ik Carmen zeker nog zal opzoeken voor wat extra ondersteuning. 

Lieve Carmen, bedankt dat je op mijn pad bent gekomen!
Liefs Carin 

Inmiddels is na deze onwijs mooie heling, het krachtige en prachtige zoontje James van Carin en Gerard geboren. De ouders en hun liefdesbaby genieten momenteel van een grote liefdesbubbel. Wat ben ik onwijs trots en blij voor jullie! Bedankt voor jullie prachtige review die zoveel vrouwen kan helpen in deze belangrijke reis als (aanstaande) moeder. Wat is het vrouwenlichaam en het moederschap bijzonder mooi. 🙂