Van Carmen heb ik een prachtige healing op afstand mogen ontvangen. Door haar kundigheid en zuiverheid heeft ze precies dat weten aan te raken wat aangeraakt mocht en kon worden. Daarmee heeft ze mij en indirect mijn man een groot geschenk gegeven!

Doordat Carmen onder andere de gaten in mijn aura heeft geheeld en een zielsdeel heeft terug gehaald voel ik mij nu steviger en meer geaard dan ooit. Hierdoor heeft mijn staat van bewustzijn zich kunnen verhogen en vallen er steeds meer dingen op z’n plaats. Ook kan ik nu beter vanaf een
afstand naar de wereld kijken en meer in vertrouwen leven in plaats van angst.

Daarnaast heeft ze ook op de relatielijn met mijn man veel gezuiverd. Doordat het leven ons aardig op de proef heeft gesteld, heeft ook onze relatie het erg te verduren gehad. Tijdens de periode van rouw hebben we elkaar op verschillende manieren pijn gedaan, waardoor er blokkades tussen ons zijn ontstaan. Deze heeft Carmen waargenomen en kunnen verwijderen.

Nu durven en kunnen we ons weer, als vanouds, met elkaar verbinden en kan liefde weer stromen. Ik heb ervaren dat ik veel van mijn pijn zelf heb kunnen opruimen, maar ook dat er diepere lagen waren waar ik zelf niet bij kon. Daarom ben ik het universum intens dankbaar dat ze een engeltje
naar de aarde hebben gestuurd en dat we haar hebben mogen ontmoeten.
Carmen is een engel met ongekende kwaliteiten. Ze is één en al licht en zuiverheid en een groot geschenk voor ons, op aarde!

Liefs, Monique Plaisier