“Zo, die floep ik er wel even uit” is mijn gedachte als ik begin aan het schrijven van deze review. Ik ben namelijk laaiend enthousiast, maar ik ben zo enthousiast en het is zó veel, dat ik amper weet waar ik moet beginnen.

Je leest het al ik verkeer in een staat van ‘euforie’. In deze staat verkeerde ik net na de healing en de afgelopen periode is deze staat van zijn eigenlijk nauwelijks weggegaan. Wat een heerlijk gevoel. “I feel totally ALIVE!”, in tegenstelling tot deze foto die mijn vriendin maakte enkele jaren geleden. De weg naar bewustzijn was weliswaar in gezet, maar ik was zoekende, alsmaar filosoferende, afwegend, terughoudend en het leven niet ten volle nemende. Een tegenstelling tot hoe ik me nu voel sinds de healing van Carmen. Wat is dit een ongelofelijke reis.

Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Dat vertrouwen wist Carmen direct te wekken en geven vanaf het gesprek voorafgaand aan de healing. Iets wat er bij mij ook voor zorgde dat tijdens de healing, alles er mocht ‘zijn’. Zonder verwachting en in overgave.

De healing heeft mijn energie enorm versterkt. Ik zit veel steviger ‘in het zadel’. Ik kan met veel meer daadkracht en overtuiging keuzes maken voor mezelf omdat ik mezelf en dus mijn hart, beter voel en hoor. Ik ben in contact gekomen met mijn innerlijke kind. Ook heb ik tips en tools gekregen om deze band te verstevigen. De tips zijn heel goed en duidelijk toepasbaar waardoor ik hier nu en in mijn meditaties profijt van heb. Ik merk wat dit positief doet in mijn dagelijkse leven.

Van tijd tot tijd stuiter ik letterlijk door het huis roepende dat mijn ‘versie 2.0’ actief is… Ik gun iedereen van harte deze fantastische reis.

Lieve Carmen, ik ben jou én jouw spirituele team enorm dankbaar!! Liefs, Lars

P.s. Mocht je geïnspireerd willen worden door prachtige muziek? Neem dan een kijkje op de website van Lars. Hij is muzikant en schrijft ontzettend mooie, helende nummers. Ook is hij te boeken voor leuke concepten!