“Wow wat een ervaring is het om het Golden healing traject en 3 afstandshealingen bij Carmen te volgen. Dit maakte het helemaal compleet voor mij. Alle stukken zijn aangekeken maar eigenlijk zijn er geen woorden voor om dit te beschrijven. Omdat het iets is wat je alleen kan ervaren wat het met je doet. Maar toch probeer ik je een beeld te geven wat het gedaan heeft bij mij.

Door de sessies met Carmen ben ik mezelf weer gaan zien wie ik werkelijk ben. Ik kan weer in mijn kracht gaan staan. Ik voel weer wat ik te brengen heb. Je leert kijken in de spiegel van de ziel. Dat wat er in de buitenwereld te zien is, is eigenijk je binnenwereld. Als je dit integreert dan zie je dat er zachtheid komt.

Je leert liefde te ervaren op een nieuwe manier. Recht vanuit het hart zonder oordeel of verlangen. Dit alles doet Carmen vanuit zoveel liefde en integriteit. Ze heeft zoveel passie voor wat ze doet. Haar handen, stem en muziek zijn magisch om tot diepe heling te komen. Wanneer je klaar bent om in het diepe te springen ben je bij Carmen in goede handen. Zij ondersteunt je bij de sprong en laat je zachtjes landen. Of je vliegt nog even door als je dat liever hebt, maar wel met een stevige gronding.

Dank je wel lieve Carmen, het was echt een cadeautje aan mezelf. Ook ben ik mezelf dankbaar dat ik het gedaan heb. Het heeft me zoveel gebracht voor de toekomst en dit gun ik iedereen om zichzelf cadeau te doen.”