Tijdens deze afstandsheling besteden we aandacht aan het helen van de verbinding met onze aardse/fysieke moeder, Moeder Aarde (Gaia) en de kosmische moeder. De kosmische moeder is de goddelijke moeder. Heling met de kosmische moeder zorgt voor een sterkere verbinding met je eigen goddelijke vrouwelijke energie. Ook kun je daardoor meer de zachtheid, schoonheid, liefde, zorgzaamheid en het vertrouwen gaan ervaren van en met de Bron.

De heling is zowel voor vrouwen als mannen belangrijk. Het zet diepere stukken tussen jou en je moeder in beweging om te kunnen worden geheeld. Ook helen we wonden op de vrouwelijke familielijn.

Daarnaast werken we dieper op het uitnodigen en het opnieuw ontmoeten van onze innerlijke vrouwelijke energie (YIN). Deze energiestroom is heel belangrijk om in onszelf toe te laten. De yin energie zet haar kracht bij in het aangeven van haar verlangens, emoties, transformaties, vruchtbaarheid en creatie processen. Ook houdt de zachtheid en subtiliteit de mannelijke energie in gewaarborgdheid, koestering en balans.

De heling verbind jou opnieuw als foetus in de baarmoeder met je moeder. Juist de tijd van ons als foetus in de baarmoeder is belangrijk. Niet alleen om de verbinding met onze moeder te versterken en voor onze groei, maar ook om een basis te leggen als een fundament in ons zijn en het chakrasysteem.

Veelal nemen we in de baarmoeder al gedachten, overtuigingen, patronen, angsten, emoties en blokkades over van onze moeder vanuit een grote liefde en loyaliteit. Echter draag je dan dus je leven lang (totdat je het heelt en vanuit liefde terug kan geven), iets bij je wat niet van jou is. Het is dan voor jou veelal een overbelasting en voor de moeder is het een gemist deel wat zij niet kan helen totdat het weer van haar is. Er is hierin geen sprake van schuld, goed of fout. We hebben allen stukken hierin die we mogen herkennen en erkennen. Het basischakra zal meer versterkt worden en overbelasting zal worden getransformeerd. 

Ook gaan we werken aan het herstellen van eventuele miskramen, abortussen en zwangerschap trauma’s. We versterken de eigen innerlijke moederenergie en leggen een prachtige fundering aan die in het teken staat van vruchtbaarheid. Dit kan een positieve uitwerking hebben op het helen van de emotionele laag,  zwangerschapswensen en de kracht van creatie en schepping. Dit is namelijk sterk verbonden met de baarmoeder. Mogelijk heb je voorafgaand, tijdens en na de heling dus meer last van je baarmoeder zoals krampen, vroegtijdige bloedingen/menstruatie, buikpijn etc.

Door het herstellen van de verbinding met de Kosmische Moeder wordt je goddelijke scheppingskracht nog meer versterkt. Je herinnert je jouw prachtige vrouwelijke energie meer en meer waardoor je haar nog dieper kan verwelkomen.

We werken dieper op het uitnodigen en het opnieuw ontmoeten van onze innerlijke feminime energy (YIN, vrouwelijk). Door trauma, deels uit dit leven maar ook veelal uit de geschiedenis, hebben we/is onze vrouwelijke energie mogelijk beschadigd, afgewezen, geblokkeerd, onderdrukt of weggestopt. We kennen als ziel ervaringen in de dualiteit dus we kennen zelf ook vaak de over en onder energie van een kwaliteit. Ook kan het dus zijn dat de energie juist in een te grote over of onder druk staat waardoor je in een yin over of onder reactie komt.

Ons lichaam slaat informatie op in onze cellen en dna. Het is dus van belang om overbelasting los te laten zodat het lichaam weer weet dat de vrouwelijke energie veilig is verankerd en hoe het deze energie in alle liefde kan ontvangen en inzetten.

Ook kan het zijn dat we onszelf als kind niet gezien of afgewezen hebben gevoeld. We leggen daarom ook meer aandacht op het innerlijke kind stuk. Wanneer we de moeder energie niet kunnen ontvangen, zeggen we eigenlijk ‘Nee’ tegen ‘het kunnen ontvangen van ‘het leven en de levensenergie’ en dit is een hele belangrijke kracht die ook is gekoppeld aan de nieren.

Ook besteden we een deel aan het bekrachtigen van jouw ascentieproces. 

Prijs: € 222,- Duur: +/- 2 uur
Advies: Combineer deze sessie voorafgaand met de Freebird Healing, Rainbow Healing en de ‘Father & Divine Masculine Healing’.

Hoe werkt een healing op afstand?

– Je ontvangt van mij na aanmelding een mailtje om een datum en tijdstip af te spreken.
– Je mag altijd middels een begeleidend schrijven je intentie(s) doorgeven maar het is niet per se nodig omdat de intentie zelf al in de sessie zit.
– Bij akkoord, ontvang je van mij kort voor de aanvang van de heling een instructie. Hierin staat alles wat je nodig hebt om daarna te gaan genieten van je prachtige reis.
– We werken zonder online verbinding omdat dit ‘ruis’ in het veld kan veroorzaken. Graag kies ik voor een verbinding waarin de ziel in zijn/haar volledige zijn en vertrouwen, geheel de doorkomende energieën kan ontvangen. De heling is geheel afgestemd op jou vanuit mijn krachtplek en lichtveld.
– Op de geplande datum/tijd, zorg jij ervoor dat je voor jezelf een prachtige plek in je comfortzone ’thuis’ hebt gecreëerd om de heling te ontvangen. Denk aan een fijn dekentje, matras of meditatie kussen, kaarsjes, een kop thee en warme kleding.
– Na afloop ontvang je van mij een berichtje. Soms deel ik daarin nog dingen die door zijn gekomen maar dat doe ik niet altijd. De bron deelt of dat de bedoeling is. Het is belangrijk om niet te focussen op wat de mind wil weten. Alles wat er gebeurd, is volledig in lijn met jouw blauwdruk en allerhoogste ascentie. Alles landt al tijdens de heling in je bewustzijn.
– Laat de heling daarna even landen. Vaak ben je moe en heb je echt even tijd nodig voor de integratie.
– Je bent altijd vrij om je terugkoppeling te delen.
– – Overgave, vertrouwen en open staan voor het leven is de belangrijkste weg die je kan bewandelen. Hierin zitten de mooiste tekens, meest bijzondere situaties, toevalligheden, mystieke sensaties en ontmoetingen die een belangrijk ‘nog niet wetend’ onderdeel zijn van je reis. Gun het jezelf na afloop van de heling om hiervoor open te staan. Onthoud dat alles wat aangeraakt wordt een proces is. Het is dus het is geen ‘quick fix’. De sleutels zijn uiteindelijk nog steeds allemaal van jou in lijn met je ascentie en de vrije wil van de ziel.
– Ik wens je vooral tezamen met mijn lichtteam, een prachtige reis toe!