Bescherm jezelf tegen energetische ‘steken, tentakels en haken’ . Uuh wat? 

Ze kunnen onbewust en onbedoeld in het energieveld van iemand zitten. Het Aura is een prachtig kleurenveld maar wanneer er heftige blokkades en verstoringen zijn, ziet het er grauw grijs en figuurlijk niet prettig uit! Het zijn afweermechanismen die ontstaan in het energetische lichaam. Hoe meer zuiver en vrij van blokkades jij bent, hoe minder kans jij hebt op onaangename verstoringen.

Steken in het Auraveld dienen als een stekelvarken om zichzelf te beschermen van iedere aanraking. De aanraking herinnert de persoon in kwestie meestal aan een trauma en biedt hen de enige bescherming voor hun gevoel. Ze steken je omdat ze niet weten hoe ze met een liefdevolle toenadering om moeten gaan. Mensen met een haak houden iemand vast omdat ze de toenadering zien als een aanval. Mensen met tentakels in hun Auraveld trekken je mee in hun energieveld en slurpen je leeg om zichzelf zo te voeden. Ze grijpen naar je 3e chakra en vermeesteren zich over jouw levenskracht. Eigenlijk zijn deze mensen in verwarring geraakt en steeds meer verwijderd geraakt van zichzelf.

Het gevaarlijke aan de tentakels is dat het je gevoel van veiligheid weghaalt. Het gebeurt vaak onverwachts. Jij bent een bron vol liefde, licht en goede bedoelingen en gaat daarom onbewust open het contact aan met de ander. En soms voelen we eigenlijk al dat dit niet oké is aan onze intuïtie, maar gaan we tegen ons gevoel in. Dan probeert de negatieve energie jou toch mee te slurpen door een kwetsbaar punt bij je te raken. Voor je het weet zit je in de tentakels vast en is al je levens energie (tijdelijk) weg.

Noodzaak is om deze connectie te verbreken en de negatieve energie los te laten. Vanaf dat punt moet je gaan aansterken en jezelf beter gaan beschermen. Dit is een moeilijk en heftig proces.

Met mijn kennis, ervaring en lessen hierin ben ik er klaar voor om ook jou hierin te healen en coachen. Hoe kom je af van die heftige energie inclusief gedachten en overtuigingen die niet van jou zijn? En hoe bescherm je jezelf en sterk je ook fysiek mentaal emotioneel en energetisch aan? 

Stuur een mail naar info@so-cee.com en vraag jouw coaching traject aan.

 Xx SO CEE