Al bij haar eerste aanblik, wist ik dat ik naar Carmen zou gaan voor een healing. Ik moest naar haar. Mijn ziel sprak. Nu, na de healing ontvangen te hebben, besef ik op hoeveel vlakken, in hoeveel dimensies vele antwoorden zichtbaar zijn geworden. Vele kostbare puzzelstukjes gedownload. Een van de vele puzzels mocht, na een lange intense zoektocht, zelfs geheel gelegd worden. Diepgaande intensiteit. Tomeloze dankbaarheid.

Tijdens een liefdevolle healing in stilte, behandelde Carmen eerst mijn achterzijde, toen mijn voorzijde. Zachte aanrakingen laten gelijk energie bewegen en stromen door mijn lichaam. Direct bij haar eerste aanraking, voelde ik hoe mijn hart helemaal openging. Ik was er klaar voor. Klaar om deze healing helemaal te ontvangen.

Bij mij kwamen tijdens de healing vele beelden en intense gewaarwordingen voorbij. Carmen verbindt je met je krachtdieren en haalt verloren en gestolen zielsdelen terug. Ook verloren gegane kwaliteiten uit vorige levens worden teruggehaald. Dit alles wordt opnieuw geïntegreerd. Blokkades (ook rondom alle chakra’s) worden weggehaald, zoals bij mij ook spinnen, haken en vloeken.

Na de behandeling is er ruim tijd voor een liefdevolle evaluatie. Bij mij was deze intens en waren er tal van pracht-synchroniciteiten (overeenkomsten) en overlappingen met het huidige moment in mijn leven. Jarenlang zocht ik naar de laatste puzzelstukjes in de grote relationele puzzel van een partnerrelatie.

Naast de bindings- en verlatingsstukken die ik al aanging, bleven er stukjes onvindbaar. Carmen haalde omtrent dit thema gestolen zielsdelen terug (in een recent vorig leven werd er lange tijd sexueel misbruik met mij gepleegd waardoor ik de veilige verbinding met de mannelijke energie verloor). Ze haalde blokkades weg uit mijn rechter been (al mijn gehele huidige leven is mijn rechter been mijn ‘slechte’ been met krachtverlies, een doof gevoel in dit been etc). Ook haalde ze verloren zielsdelen terug : ik heb door deze impact het vertrouwen in onvoorwaardelijke liefde en een verbinding in een partnerrelatie verloren. Het raakt me nog nu ik dit schrijf.

De puzzel is compleet! Dagen lang doorging en doorvoelde mijn ziel deze pijn. Deze kwam ‘aan het licht’ en werd compleet uit mijn (ziel)systeem gezuiverd. Heftig maar ooh zo dankbaar. Zo waren er ook pracht-synchroniciteiten als mijn verbinding/inwijding in Melchizedek, het organiseren van een spirituele Nepal reis, mijn leven op een andere planeet en het missen van deze goddelijke intense liefde hier op Aarde, het tijdreizen en zoveel meer.

Mocht er aan het einde van de healing en dit heb ik voorheen nóóit zó krachtig, omvangrijk en intens ervaren, zoveel Licht, gouden Licht en Christus Bewustzijn binnenkomen in mijn lichaam en ziel, intens overweldigend!

In mijn borstgebied explodeerde het als het ware van lichtexplosies! Het golfde en trilde door mijn gehele lichaam. En dit hield momenten na momenten aan….ongelofelijk! Dit fenomeen ontroerde zowel Carmen als mijzelf enorm. Intense liefde, licht en kracht mocht en kon stromen. De healing werkt nog steeds door….

En ik ben intens dankbaar, nederig en stil. Ik voel, doorvoel, integreer en omarm. Lieve Carmen ik dank jou 💜

Liefs, Linda Keijbets
Jin Shin Jyutsu PractitionerSoulcoaching & HealingKeijbets Care Consultancy , Krachtveld Landgraaf ‘