SPRAKELOOS van deze recensie van mijn held Danny.
“♥ CARMEN ♥ Thanks voor alle energetische healing en de begeleiding naast de sessies. Ik heb zoveel liefde mogen ontvangen van deze spirituele godin die op mijn pad is gekomen. Super fijn in omgang, zonder oordeel, positieve energie, die zoveel geeft en een groot inlevingsvermogen heeft met wat er gevoelsmatig aan de hand is. Chapeau voor deze PRO!!!

Na de sessies voel ik mij weer herboren, helderder van geest en één met alles om me heen. De healing heeft veel emoties losgemaakt (verdriet boosheid) en blokkades, overtuigingen en conditionering verwerkt. Ik heb mezelf en anderen vergeven waardoor een hoop ballast is verdwenen.

Ik kan nu beter mijn gevoelens bespreekbaar maken, ik ben assertiever geworden en kies meer voor mezelf. Na een moeilijke periode van lichamelijk en spiritueel aan de grond te zijn geweest heb ik weer hoop gekregen.

Ik ervaar nu veel meer rust, vrijheid en vertrouwen in mijzelf. Zoveel angst is dus verdwenen. Ik sta beter in verbinding met mijn lichaam. Ik kan beter aarden en voelen. Les in the mind, more in the hart ♥ Ook kan ik sterker moeilijkere momenten accepteren en luisteren naar de achterliggende boodschap van het universum.

Bedankt Carmen voor deze groei in verlichting!”
Liefs, Danny