Ik ben heel toevallig tijdens mijn werk in aanraking gekomen met Carmen. Gelijk zag ik haar betrokken en lieve karakter! Ze vertelde wat haar baan was en gelijk wist ik dat zei mij zou kunnen helpen.

Na een half jaar bezig te zijn geweest met healing en coaching miste ik nog iets in mijn ontwikkeling. Het lastige was dat ik niet echt wist wat het precies was wat ik nog zocht. Na de Rainbow Healing  bij Carmen begon alles te veranderen.

Ik kreeg meer zelfvertrouwen, alles was zo duidelijk en helder.
Ook mijn eigen gevoeligheid begon nog meer te groeien.
De band met mijn vader die heel mijn leven er niet was geweest, ontwikkelt ook nu nog elke dag tot iets mooi dankzij Carmen.

Ongeveer twee weken geleden kwam ik terug van het buitenland nadat ik totaal nieuwe uitdaging ben aangegaan voor mijn werk. Na deze nieuwe ontdekkingen en veranderingen merkte ik dat het weer tijd was om een bezoekje te brengen aan Carmen.

Weer wist ik niet precies wat ik echt wilde ik gaf wel wat klachten aan maar na het gezellig bijkletsen met een taartjes voelde Carmen al aan wat ik nodig had.

Ook deze keer was het een ongelooflijke bijzonder mooie reis.. De nieuwe informatie die ik over mezelf en mijn vorige levens kreeg was voor mij echt een openbaring. Ik voel me sterker dan ooit te voren! Geen angsten, geen pijn, verdriet en ook geen blokkades. Ik ben eindelijk vrij.

Carmen is echt een geweldig lieve meid die altijd klaar voor je staat! Ze is in deze tijd van veranderingen voor mij echt een onwijze steun geweest! Haar liefde en licht is echt bewonderenswaardig.

Liefs, Abir