Lieve Carmen,

Het is een uitdaging om onder woorden te brengen wat jouw prachtige sessies voor mij hebben betekend en veranderd. Met intens veel dankbaarheid en een hart dat overspoeld van liefde, kijk ik terug. Met veel nieuwsgierigheid en open armen keek ik steeds vooruit naar de sessies met jou.

Voordat ik de stap maakte om contact met jou op te nemen realiseerde ik mij dat de manier waarop ik zwaarte voelde in mijn leven, niet de bedoeling van het leven kon zijn. Ik had al veel vormen en jaren van therapie ervaren. Dit heeft enorm veel voor mij gedaan maar ik bleef worstelen met een terugkerende somberheid en wanhoop. Het voelde alsof ik continu werd getrokken door het donker. Ik had het gevoel dat ik moest blijven strijden voor een beetje licht in mijn leven, om vervolgens weer terug te vallen.

Lieve Luna, mijn paard, hield mij een liefdevolle maar confronterende spiegel voor waardoor ik de stukken aan moest kijken die ik nog niet voldoende had aangekeken. Deed ik dit niet, dan betekende dit het einde van haar leven. Via haar stond ik oog in oog met mijn grootste angst en tegelijkertijd mijn grote verlangen: ‘de dood, terug naar ‘huis’. De levenslust en kracht van Luna gaven mij de kracht en moed om de stap naar jou te zetten.

En wat heb je veel met mij gedaan en veel voor mij betekend. Wanneer ik in jouw ogen keek zag ik onvoorwaardelijke liefde en de bereidheid om in verbinding te staan met mij. Oei, wat was dat confronterend! Ook jij hield mij een liefdevolle spiegel voor door er simpelweg te zijn. In jouw ogen zag ik mijn kracht, mijn verlangen en mijn pijn.

Middels het Golden Healing traject, afgestemd op mijn behoeften, heb ik een levens veranderende reis mogen maken met jou. Je leerde mij waar al mijn kleuren van het leven naartoe verdwenen en hoe ik deze weer kon terughalen. Je reisde samen met mij naar de donkere stukken van mijn seksueel misbruik om deze op een diepere laag te helen. Waarbij je mij ook leerde dat ik naar bepaalde stukken niet terug hoefde; de stukken waar ik simpelweg niet meer heen wilde. En dat dat allemaal oké is.

Je hebt mij geleerd dat alles in het leven verbonden is en dat liefde de sleutel tot alles is. Jouw zachtheid, puurheid, helende en magische zijn heeft zoveel in mij geraakt. Ik durf nu op een diepere laag te verbinden met mezelf en daarmee ook een diepere verbinding met de ander aan te gaan. Ik durf weer van mezelf te houden, te kiezen voor mezelf en los te laten. Mijn angst voor de dood is verdwenen en daarmee is het verlangen om het leven ten volste te leven gegroeid. Wat is het leven magisch sinds ik steeds meer durf te leven vanuit mijn hart!

Nog elke dag ervaar ik nieuwe shifts en met elke sessie die ik van jou heb mogen ontvangen, ontving ik letterlijk steeds meer kleur in mijn leven. Ik leef en ik lach! Ik geniet van de tijd met mezelf, mijn lieve dieren en mijn dierbaren. Mijn gevoel voor humor heeft een immense groei doorgemaakt, wat resulteert in dagelijkse lachbuien in en met mezelf.

Met deze groei komen ook pijnlijke momenten. Momenten van rouw, afscheid en loslaten. En ook dat is precies zoals het moet zijn. Je bent daarin een grote inspiratie voor mij. Elke keer opnieuw voel ik jouw kracht naast mij wanneer ik een voor mij moeilijke stap ga zetten. Dankjewel voor jouw onvoorwaardelijke liefde, steun en energie. Dankjewel voor de lieve vriendin die jij voor mij bent geworden. Dankjewel voor onze vriendschap. Laten we samen nog veel reizen, lachen, huilen en genieten. Dansend door het leven!

Intens dankbaar ben ik jou voor de heling die je gegeven hebt aan Luna. Ik heb haar zien groeien, haar krachten zien terug vinden en ik zie haar genieten. Én omdat ik dat bij haar kan zien, zie ik dat dus automatisch ook bij mezelf.
De drang naar vrijheid, levenslust en kracht zijn inmiddels ook onderdeel van mij geworden; niet meer alleen van Luna. Samen galloperen we nu heerlijk door het leven en voor het eerst durf ik te vertrouwen op het feit dat onze intense verbinding altijd zal blijven voortbestaan. Ook wanneer we fysiek niet meer samen zullen zijn.

DANKJEWEL, JE BENT EEN ENGEL!!!

Liefs, Lonneke