SO: THE PERFECT BODY
Reader Rating 0 Votes

Want wanneer is je lichaam nu eigenlijk perfect? De perfectie van een lichaam is voor mij (SO CEE) een lichaam wat in balans is. Hiermee bedoel ik een fit getraind lichaam die gevoed wordt met gezonde voeding.

Je lichaam verdient geen troep/bewerkt voedsel. Je hebt maar één leven (denk ik) en één lichaam. Je mag er ‘perfect voor het oog’ uitzien (dat is super natuurlijk) maar dat wil niet zeggen dat je je dan ook ‘perfect’ voelt. Verwen jezelf met gezonde voeding en gun jezelf een gebalanceerde levensstijl.

rauwetonijnheader

Je goed voelen zit van binnen en dat straal je uit naar buiten. Het imperfecte maakt iemand overigens perfect in mijn ogen. Hiermee bedoel ik geen extreem overgewicht (dat is niet gezond), maar iets waarvan iemand bij zichzelf denkt ‘shit had ik maar …’, dat vinden anderen vaak mooi. Dat maakt je immers bijzonder!

Maar een slank, fit, mooi getraind lichaam waarbij de spieren (ook bij vrouwen) zichtbaar zijn maar ook de ronde vormen bijvoorbeeld, daar tegen zeg ik: JA! Dat maakt een vrouw toch vrouwelijk? Ronde vormen kunnen ook strak getraind zijn natuurlijk. Ik denk dat veel mannen het hele dunne niet eens mooi vinden maar dat mensen toch vaak een soort perfect beeld voor ogen hebben wat ze wensen na te streven. Perfectie nastreven is een optie waar ik je graag bij wil helpen maar besef dat het af en toe ook goed is om even out of je comfortzone te gaan.

The perfect body is in mijn ogen dus niet uit te drukken in vormen maar ‘in balans’ 🙂 oftewel het streven naar de 100% maar het leven binnen de 80-90% van een healthy & fit lifestyle.

inbalansmetsoceeheader


Benieuwd naar de ‘mannen visie’ van mijn partner Sander Kers van Diamond Training? Lees dan dit artikel. Wil jij (weer) fit en healthy in balans zijn? SO CEE & Diamond Training staan graag voor je klaar! Mail dan naar info@so-cee.com of vul je verzoek in via het contactformulier.