Wat ik doordeweeks vaak doe als ik weinig tijd heb? Natuurlijk: de wok! Maar dan gewoon lekker thuis. En een goede wokpan of überhaupt een paar goede pannen is ook al het geheim voor goed en lekker kunnen koken. Mijn pannen zijn van het merk BK echt een aanrader!

WOK IT!

wokzalm2

Maar goed de wok …. het kan natuurlijk met alle soorten groenten, vlees, vis en kip maar hierbij een super snelle met gerookte zalm. Je gooit de groenten in de pan met olie, kruiden erbij even wokken en serveren met gerookte zalm en geraspte Parmezaanse kaas erover. Doordat je heel veel groenten gebruikt vult het écht genoeg en heb je meteen een super gezonde vitaminenbooster in slechts een paar minuten!

Voor dit gerecht heb ik champignons, rode paprika, verse bladspinazie en courgette gebruikt. Mijn favoriete kruiden: komijn, chili, de groene en citroenpeper mix fairtrade (verkopen ze bij AH), kurkuma en knoflook. 

wokzalm4