PAARSE SPRUITEN? Heerlijk! Indien je mij dit vroeger had gevraagd dan had ik je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Groene spruiten vond ik namelijk vreselijk vies. Wanneer mijn moeder dit kookte wist ik dat ik lang aan tafel zou zitten. Toen ik 5 jaar was moest ik welgeteld 5 spruiten eten. En zo telde ieder jaar er eentje meer. Bah! Toen we een hond kregen werd het iets makkelijker. De hond luste immers alles. 😉 so-cee.lifestyleblog.blog.glutenvrij.recept.paarsespruiten.radijs.puree.2

Deze paarse spruiten zijn alleen veel lekkerder (zoeter) dan de groene. Je kan ze wokken, koken, pureren of roosteren in de oven. In dit recept heb ik ze 18 minuten gewokt samen met radijsjes in zonnebloemolie met ‘Kerrie Bengaalse’ kruiden, peper en zout. That’s it! Daarna heb ik ze met een staafmixer gepureerd tot een puree. Dit alles heb ik geserveerd met gewokte dunne peultjes en een lekker stukje gebakken koolvisfilet in citroensap met diverse pepersmaakjes. Heb jij nog een goede recept tip of wil je dat ik jouw glutenvrije recept een keer post? Mail dan naar info@so-cee.com . Liefs XX SO CEE

so-cee.lifestyleblog.blog.glutenvrij.recept.paarsespruiten.radijs.puree.5