Carmen heeft mij weer in lijn met mezelf en daarmee mijn missie op aarde gebracht. Ik voel sindsdien nog meer wat ik per dag mag doen. De blokkades zijn opgelost die dat gevoel blokkeerde. In een rechte lijn kan ik weer vooruit.

Ik stroom weer en ik heb meer zin om dingen te doen. Ook ervaar ik weer energie om meer de verbinding met anderen aan te gaan. Voor mijzelf heb ik ook meer energie voor het bedenken van plannen en ideeën. Dit draagt bij aan het vormen van mijn missie.

Ik ben daadkrachtiger dan ooit. Ik ben mezelf meer en meer aan het herontdekken door de kracht, passie en verlangen dat vrij heeft mogen komen!!! Ik ben Carmen onwijs dankbaar !!!

Liefs, Roos

Roos is een onwijs krachtige vrouw. Zij heeft mij het meeste geïnspireerd van alle vrouwen die ik tot nu toe heb ontmoet. Haar missie om anderen de bron van innerlijke vrijheid in zichzelf te laten vinden, is heel groot en mooi. Ik gun haar een podium om anderen te inspireren. Wil je meer inspiratie van Roos? Bezoek dan haar website en bekijk ook deze prachtige video.