Mijn reis naar mijzelf, en vooral naar zelfliefde is begonnen dankzij een van mijn beste vriendinnen. Zij had al een aantal sessies bij Carmen gehad en ik zag haar binnen een korte tijd zo enorm opbloeien en stralen. Haar verhalen over de sessies en het gevoel van warmte en thuiskomen wat ze bij Carmen ervaarde, vond ik vanaf het eerste moment al bijzonder. Ik werd nieuwsgierig, maar durfde niet zo goed de eerste stap te zetten.

Ik zat vast in angst voor veroordeling en was ook bang voor wat Carmen allemaal wel niet bij mij zou voelen en opmerken. Ik liet het even voor wat het was, tot ik Carmen zelf ook in eigen persoon mocht ontmoeten. Ze kwam naar onze stal om één van de paarden een healing te geven. Want niet alleen mensen weet ze te lezen en te horen, maar ook dieren. Ik vond haar meteen ontzettend liefdevol en puur. Ik was verbaasd over haar kracht bij het helen van Luna (paard). Zo wist ze veel te vertellen over het verleden van Luna en wat ze allemaal had meegemaakt. Het raakte me en ik merkte dat ik wel uren naar haar zou kunnen luisteren. Ik voelde toen al snel dat Carmen mij verder zou kunnen helpen naar mijn wens en zoektocht in,- en naar zelfliefde.

Al enkele jaren volg ik reguliere therapie voor een eetstoornis. Daarnaast heb ik te maken gehad met narcisme en dominantie binnen relaties en verbindingen met mannen. Ik hield niet van mijzelf, wist niet wat zelfliefde was en voelde alleen het donker. Ik verlangde naar het houden en omarmen van mijzelf als vrouw en naar de acceptatie dat ik goed ben zoals ik ben.

Binnen de reguliere therapie was ik inmiddels ver ´uitgepraat´. Ik liep vast met woorden. Ik wist dat ik juist moest gaan voelen maar mijn hoofd was niet in verbinding met mijn lichaam. Ik was eigenlijk alle verbinding met mijzelf kwijt. Om hierin een eerste stap te zetten heb ik uiteindelijk Carmen een berichtje gestuurd. Het contact was vanaf dat moment zo warm en welkom. Je voelt haast de liefde door haar berichten heen. Ook op moeilijke momenten kon ik Carmen altijd bereiken. Ze gaf mij kracht om door te zetten en er volgde ook altijd weer een glimlach, hoe rot ik mij soms ook voelde.

Ik heb het Golden Healing traject gevolgd waardoor ik echt de reis naar het thuiskomen bij mijzelf ben aangegaan. Ik droeg behoorlijk veel negatieve overtuigingen met mij mee. Ik wist niet beter dan dat deze overtuigingen waar waren. Ik geloofde ze. Ze waren van mij geworden. Ik weet nu dat dat niet waar is. Ze waren van mijn angst en van mijn donker. Carmen wist deze overtuigingen weg te halen en mij te helen van de pijn en het verleden.

Tijdens het innerlijke kind traject heb ik samen met haar echt kunnen breken met mijn verleden van narcisme en dominantie in relaties tot mannen. Zo ook met de nasleep van de echtscheiding. Woorden die ik eigenlijk nooit hardop heb kunnen uitspreken uit angst, kon ik met haar verwoorden. Ze bracht mij naar vrijheid! Meerdere malen stroomde tranen over mijn wangen. Niet alleen van oude pijn die los kwam, maar ook van oprecht geluk. Ik voelde de verlichting, letterlijk en figuurlijk.

Eigenlijk waren alle sessies en al het contact met Carmen ontzettend bijzonder. Vanaf de eerste healing kwam er al zoveel naar boven. Van de pijn en last van mijn eetstoornis, tot het licht wat ik in mij draag maar ik nog niet naar buiten durfde te laten schijnen. Carmen zag mij en hoorde mij. Daarnaast kan ik snel veel spanning in mijn hele lichaam voelen, waardoor ik mijzelf haast op slot zet. Maar tijdens de healings bij Carmen kon ik echt ontspannen. Ik voelde hoe ik mijn lichaam los kon (en mocht) laten. Wat een bevrijding! Zonder woorden wist Carmen mijn lichaam en ziel te ontmoeten en mij beetje bij beetje te bevrijden van het donker. Ze gaf mij hoop, hoop op het leven en hoop op het houden van mijzelf.

Carmen heeft mij thuisgebracht bij mijzelf. Terug naar mijn eigen licht en mijn eigen kracht. Ze heeft de liefde in mijzelf wakker gemaakt en heeft mij laten inzien hoeveel ik waard ben. Ze heeft mij, de volwassen krachtige vrouw (terug)gegeven die ik zelf niet meer kon vinden.

Ook op het gebied van mijn eetstoornis heeft zij mij laten inzien wat er nog nodig was om te kunnen helen, en om goed voor mijzelf te zorgen. Blokkades zijn weggehaald, en met de vele inzichten die ze je meegeeft vanuit beelden die ze ziet, komt ze altijd tot kern. Met en zonder woorden weet Carmen je te raken, je te helen en je je eigen ‘IK’ terug te geven. Ze omarmt je precies zoals je bent.

Iedereen die Carmen kent, of haar heeft ontmoet, zal zeggen dat ze een engel is. Niet alleen door haar prachtige vrouw zijn, maar ook door haar puurheid en kracht. Carmen is ‘one of a kind’ en een ontmoeting/healing met haar is echt het mooiste cadeau wat je je zelf ooit kunt geven!

Liefs, Amy