Tijdens deze afstandshealingen besteden we aandacht aan het helen van de verbinding met je Tweelingziel. 

Wanneer je jouw tweelingziel ontmoet is er geen weg meer terug dan de weg naar binnen in jezelf te maken. Je wordt diep geraakt op allerlei lagen.  Zelfs al was dit maar één ontmoeting. Vaak voel je direct een sterke verbinding met elkaar. Het is een hele diepe herkenning waarbij het lijkt alsof je elkaar al jaren kent, sterk aanvoelt, jezelf thuis voelt bij de ander en op elkaar bent afgestemd. Dit is geen illusie maar een werkelijkheid.

Je bent namelijk als ziel meestal afkomstig van dezelfde overziel met een soortgelijke frequentie. Processen gaan dieper en sneller in verbinding met de Tweelingziel omdat je op heel veel lagen met elkaar verweven bent. Vaak is het zo dat de ene ziel de tegenhanger is van de andere ziel. De een heeft bijvoorbeeld meer de mannelijke energie in zichzelf bekrachtigd en de ander de vrouwelijke energie. Dit heeft niets met het gender zelf te maken maar puur met de kosmische God-Godin energie.

Soms herken je een tweelingziel, maar is die ander nog niet zover. Het enige wat je dan kan doen is in overgave zijn. Loslaten en vertrouwen op het levenspad. Je helpt de ander te herinneren door je pure zijn. Meer kun je niet doen.

Wat er zo raakt in de ontmoeting met je Tweelingziel is dat er een trilling is van pure liefde op een niveau die je niet altijd kent met andere zielen. Daarnaast heb je met deze ziel bepaalde zielenafspraken gemaakt nog vóór je incarnatie. De afspraken betreffen herinneringen en lessen in diepere heling en thuiskomen in een bewustzijn van het hart, in eenheid en heelheid met zichzelf, de ander en de Bron.

Het is dus de bedoeling dat alles wat wij (veelal onbewust) onderdrukken, middels deze verbinding naar de oppervlakte komt. Pijnen, emoties, blokkades, angsten… We hoeven elkaar daarvoor niet eens te zien. Wanneer deze ontmoeting eenmaal heeft plaatsgevonden, zijn de lichtzaadjes al gepland. Hetgeen wat getriggerd wordt heeft een hoger doel in jouw en de ander zijn/haar ascentie.

Doordat dit veel aan kan raken en vaak als intens wordt ervaren, is het zo dat Tweelingzielen veelal niet in een liefdesrelatie verbinden. Vaak kiezen zij voor een vriendschap of maken zij zelfs de keuze om elkaar los te laten. Wanneer de zielen wel voor een liefdesrelatie kiezen, kan het echter een magische samensmelting zijn. Veel zielen gaan daarnaast hun krachten bundelen om ook op manifestatie niveau hun idealen te delen.

Wanneer de lessen zijn geleerd, kunnen de zielen mogelijk een nieuwe ervaring opdoen. Je bent er dan meestal klaar voor om je Tweelingvlam of Tweelingstraal te ontmoeten. Soms kun je ook samen als koppel groeien naar een nieuw level. Ook hierin zal er veel aangeraakt worden en zijn de ontmoetingen vanuit een diepe herkenning.

Belangrijk tijdens de hele reis in verbinding met onze tweelingziel, is het vrij worden van het ‘ik-ego-centrum’.  Wanneer je dit ontstijgt, groei je vanuit het ‘Ik-bewustzijn’ naar het ‘Ik-Ben-bewustzijn’.  Je bereikt een staat van een meer hartgedragen bewustzijn, afgestemd op eenheid en heelheid. Vanaf dit punt wil je jouw liefde, licht en kwaliteiten inzetten vanuit zelfvertrouwen en een krachtige solar plexus.

Tweelingvlammen herinneren elkaar aan hun Goddelijkheid en kracht van Meesterschap. Je kwaliteiten ontplooien zich in een razendsnel tempo. Je voelt je niet meer afhankelijk van de ander maar je staat sterk op jezelf. De verbinding brengt alles vanuit liefde als een ‘extra’ mee.

Tweelingstralen gaan vanuit deze verlichting, herinnering en verankering van de geascendeerde multidimensionale kwaliteiten, in dienst leven en staan voor het grotere Goddelijke geheel waarbij zij elk eigenbelang en ego overstijgen. De aardse en universele liefde herenigen zich in hun hart. Je hebt vrije wil om samen te smelten met je tweelingziel, die nodig is vanuit beiden om een vorm te creeëren die bij jullie liefde past. Een romantische vorm kan een geweldige maar ook diepe keuze zijn die veel opent.

Yeshua en Maria Magdalena zijn ook tweelingzielen. Zij versmolten samen in de Hieros Gamos in eenheid met zichzelf en samen met hun geliefde partner. Dit is een hele toegewijde reis. Om deze reis te maken dienen we eerst in eenheid te komen met onze innerlijke tweelingziel. Dit is de hoogste liefde die je kan behalen in eenheid met de allerhoogste Bron. Daarvoor adviseer ik ook het Golden Healing traject en het pad van de Rose; Hoge Priester/Priesteres te bewandelen. Vanuit hier kun je namelijk nog dieper de eenheid met jezelf terug vinden.

Tijdens de Twinflame helingen ligt er een diepe focus op het helen van het hart, de false-alignments verbreken die de eenheid met jezelf en de verbinding met je tweelingziel beperken, en de eventueel ongeheelde stukken tussen deze zielen. Ook besteden we aandacht aan het bekrachtigen van jouw ascentieproces. 

Prijs: € 555,- voor twee sessies.
Duur: +/- 2 uur per sessie.

Hoe werkt een healing op afstand?

– Je ontvangt van mij na aanmelding een mailtje om een datum en tijdstip af te spreken.
– Je mag altijd middels een begeleidend schrijven je intentie(s) doorgeven maar het is niet per se nodig omdat de intentie zelf al in de sessie zit.
– Bij akkoord, ontvang je van mij kort voor de aanvang van de heling een instructie. Hierin staat alles wat je nodig hebt om daarna te gaan genieten van je prachtige reis.
– We werken zonder online verbinding omdat dit ‘ruis’ in het veld kan veroorzaken. Graag kies ik voor een verbinding waarin de ziel in zijn/haar volledige zijn en vertrouwen, geheel de doorkomende energieën kan ontvangen. De heling is geheel afgestemd op jou vanuit mijn krachtplek en lichtveld.
– Op de geplande datum/tijd, zorg jij ervoor dat je voor jezelf een prachtige plek in je comfortzone ’thuis’ hebt gecreëerd om de heling te ontvangen. Denk aan een fijn dekentje, matras of meditatie kussen, kaarsjes, een kop thee en warme kleding.
– Na afloop ontvang je van mij een berichtje. Soms deel ik daarin nog dingen die door zijn gekomen maar dat doe ik niet altijd. De bron deelt of dat de bedoeling is. Het is belangrijk om niet te focussen op wat de mind wil weten. Alles wat er gebeurd, is volledig in lijn met jouw blauwdruk en allerhoogste ascentie. Alles landt al tijdens de heling in je bewustzijn.
– Laat de heling daarna even landen. Vaak ben je moe en heb je echt even tijd nodig voor de integratie.
– Je bent altijd vrij om je terugkoppeling te delen.
– – Overgave, vertrouwen en open staan voor het leven is de belangrijkste weg die je kan bewandelen. Hierin zitten de mooiste tekens, meest bijzondere situaties, toevalligheden, mystieke sensaties en ontmoetingen die een belangrijk ‘nog niet wetend’ onderdeel zijn van je reis. Gun het jezelf na afloop van de heling om hiervoor open te staan. Onthoud dat alles wat aangeraakt wordt een proces is. Het is dus het is geen ‘quick fix’. De sleutels zijn uiteindelijk nog steeds allemaal van jou in lijn met je ascentie en de vrije wil van de ziel.
– Ik wens je vooral tezamen met mijn lichtteam, een prachtige reis toe!