Een vriend van mij had een sessie gedaan bij Carmen en hij was daar helemaal ondersteboven van. Hij vond het zo fantastisch dat ik nieuwsgierig werd en het ook wilde proberen. Toen ik Carmen belde om een afspraak te maken, zat ik voor ik het wist al bijna een uur met haar aan de telefoon. Een dag later ben ik al naar haar toegegaan voor de eerste sessie.

Ik had net een nieuwe baan en dit was erg vermoeiend. Ik had het gevoel dat als ik zo door zou gaan, tegen een burn-out aan zou lopen. Aan het einde van de week was ik altijd helemaal kapot. Ook was ik iedere maand een paar kilo aan het aankomen. Ik was gewoon niet heel blij met waar ik heen ging met mijn leven.

Aan het einde van iedere sessie was er een hoop in werking gezet en dat voelde ik in mijn lichaam. De ene sessie is de andere niet en tijdens de ene sessie lag ik te huilen als een baby, waar een andere sessie weer een fantastisch gevoel gaf. Vaak was ik drie dagen na de sessies erg moe maar daarna voelde ik me een stuk energieker. De verlichting die ik voelde is moeilijk uit te leggen. Het is het beste uit te leggen als een verlichting in haar algemeen. Aan de ene kant is het heel subtiel met kleine dingetjes die beter voelen maar die aan de andere kant bij elkaar weer voor een grote verandering hebben gezorgd.

Fysiek gezien heb ik sinds het traject meer energie in mijn lichaam. Mentaal is het nu makkelijker voor mij om keuzes te maken die goed zijn voor mij zoals gezonde boodschappen doen in plaats van junkfood te halen. Zo ook mediteren in plaats van scrollen door sociale media. Emotioneel gezien kan ik de dingen wat lichter oppakken nu. Ik maak mij minder zorgen over dingen die om mij heen gebeuren en als ik boos/geïrriteerd raak, kan ik het wat makkelijker accepteren. Dat alles bij elkaar heeft wel voor een soort sneeuwbal effect gezorgd voor mijn gevoel.

‘Veel kleine veranderingen in het grote plaatje hebben voor een grote verandering gezorgd.’

Iedere sessie was anders, maar er gebeurde altijd veel en ook daarna. Als ik na een sessie op mijn werk het niet voor elkaar kreeg om vol gas te geven, vond ik dat eerst raar, totdat ik me bedacht dat ik een intense sessie had gehad, een paar dagen geleden.

Iedere sessie had iets speciaals maar de eerste healing blijft mij absoluut het meeste bij. Ik had een sessie met iemand die ik nog nooit in het echt had gezien. Ik had Carmen tot dat moment pas 1 keer per telefoon gesproken. Ik ben sowieso iemand die zichzelf niet makkelijk open stelt aan een ander; laat staan aan een vreemde. Ook was het vijf jaar geleden dat ik voor het laatst had gehuild. Maar tijdens die eerste sessie moest ik gigantisch hard huilen, en voelde me fantastisch daarna!

Het contact met Carmen voelde heel persoonlijk en vertrouwd. Ik was zo enthousiast dat zelfs mijn vriendin (die niks heeft met spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling), een traject met Carmen heeft gepland daarna.

Iedereen die ik ken die voor of na mij naar Carmen is gegaan is er heel enthousiast over. Ik heb bij hen en mezelf een grote verandering gemerkt. Daarnaast is Carmen gewoon een topper in wat ze doet met een hart van goud en gun ik haar natuurlijk dat ze een hoop mensen mag helpen!

Liefs, Jeroen