Om mijn coaching klanten thuis te laten voelen, maak ik wekelijks een lekkere gezond cake of taart.  Tezamen met een kopje verse munt of gember thee komen zij dan tijdens een goed 1-op-1 gesprek, eerst heerlijk tot rust. Verzadigd en in een rustige flow gaan zij daarna hun persoonlijke spirituele sessie of voedingscoaching traject tegemoet. Dit zorgt ervoor dat de energie in hun lichaam, mind en ziel gaat stromen op een rustig frequentie niveau. Het vormt zo meer een éénheid doordat het goed, gezond, met liefde en aandacht is gevoed. Daarnaast is het ook gewoon erg lekker! 😉


Benieuwd naar wat ik voor jou kan beteken op het gebied van voeding coaching en / of het healen van je persoonlijke blokkades? Stuur mij dan een mailtje: info@so-cee.com  


Deze week maakte ik een frambozen cheese-cake. Geheel glutenvrij, lactosevrij en bereid met nature’s best food! Hierbij deel ik graag met jullie het recept. Let op: week zowel voor de bodem als de vulling, de noten minimaal 2 uur! Zorg ervoor dat je voldoende voorbereidingstijd hebt.

Bodem:
>> Week in een bakje water: 2 handen walnoten, 2 handen amandelen, 2 el zonnebloempitten, 7 medjoul dadels (ontpit). Week dit tezamen minimaal 2 uur! Giet de noten daarna af.
>> Pureer alle ingrediënten tot een smeuïge massa. Voeg hier 1/2 el kaneel aan toe.
>> Om de taart bodem te maken gebruikte ik 2 vierkante bakjes. Deze bekleedde ik met plastic folie zodat het mengsel niet aan de bodem blijft plakken.
>> Verdeel het mengsel en druk dit goed aan. Zet dit in de koelkast en ga verder met de vulling.

Vulling:
Cashewnoten 200 gram laten weken in water (minimaal 2 uur). Giet de noten daarna af.
Pureer de cashewnoten daarna met:
2 el kokosbloesemsuiker
1 bakje frambozen
1/2 uitgeknepen citroen
Scheutje sojamelk
>> Er zal een smeuïge cheesecake vulling ontstaan.
Indien je een keukenmachine hebt is dit natuurlijk nog makkelijker!
>> Pak de bakjes met de bodem uit de koelkast. Voeg hier de cheesecake vulling aan toe.
>> Laat dit een uurtje opstijven in de koelkast.
>> Snijdt de cheesecake in de gewenste grootte.
>> Versier de cheesecake met blauwe bessen lijnzaad.

Say what? Say cheese-cake ready! 
Smakelijk! Xx SO CEE