Een mooie vrouw van 60+, kwam bij mij voor een Freebird Healing. Haar zielsmissie en daarmee haar onderneming, stroomde 15 jaar geleden nog in een positieve flow. Nu sinds jaren, loopt het vast. Dit geeft haar een groot gevoel van onzekerheid. Na meer dan 10 jaar in een liefdesrelatie te zijn is ook daar een keerpunt gekomen. “Is dit nog de relatie die ik wil? Waar is mijn vertrouwen?”

Tijdens de behandeling heel ik zoveel mogelijk blokkades in het lichaam middels diverse technieken. Ik begin daarmee bij de voeten en het onderlichaam na het integreren van de persoonlijke drakenenergie. Dit is een spirituele energie die je kan helpen de stroom van manifestatie en verlichting te versterken. And then… ‘ I surrender to the flow ‘ en laat mij meenemen in de persoonlijke reis en wens van de ziel.

Bij het linker onderbeen kreeg ik contact met haar krachtdier. Ik zag het skelet van een gestorven ooievaar. Een krachtdier kan zich ook dood, ziek of gewond tonen. Dit betekent veelal dat er met de ziel iets traumatisch is gebeurd waardoor het krachtdier ook zijn/haar kracht heeft verloren. Ik heelde het krachtdier om zo de kracht weer te activeren in het fysieke lichaam van de cliënt. Daarnaast herstel ik het contact tussen de ziel en de ooievaar zodat zij de reis samen verder kunnen bewandelen. De ooievaar staat voor: het begin van een ‘nieuw leven’ en de geboorte van iets nieuws.

Dat past mooi bij waar deze vrouw nu in haar leven naar op zoek is. Vernieuwing en wedergeboorte. Ze voelde zich in de laatste tijd heel erg oud geworden waar ik van mening ben dat zij er prachtig uit ziet. Haar lichaam voelde tijdens de behandeling wel alsof het in een versnelling van de veroudering is komen te staan. Ook haar ziel voelde op sommige delen ‘gestorven’. De lichaamscellen en levensenergie = nier energie, hadden een lage frequentie wat ik kon linken met haar gevoel van ‘veroudering’. Als je levensenergie niet volledig stroomt, stagneert dus ook je frequentie!

Bij haar linker been zag ik een beeld dat deze vrouw in de toekomst nog voor grote groepen zou gaan spreken. Daarbij kwam er een schorpioen die zich als krachtdier aandiende om hierbij te helpen. Sommige krachtdieren komen enkel voor een bepaalde tijd en thema helpen. De schorpioen gaat doelgericht te werk, is standvastig en heeft een sterk doorzettingsvermogen.

Wat er daarna gebeurde voelde zo onwijs mooi! Ik pakte terug haar linkerbeen vast. Ineens zag ik een beeld van de zoon van haar partner. Dit is een kind uit een vorig huwelijk van haar partner voor wie zij zich al jaren inzet vanuit haar hart. Hij was omgeven in een grote bol van licht. Stralend keek hij naar ons. Er was zoveel dankbaarheid en liefde. Hij zei dat ze hem volledig los mocht laten. ‘Je hoeft mijn moeder niet meer te zijn. Je bent en blijft voor altijd mijn goddelijke moeder. Ik heb zelf voor dit pad gekozen.’

Even later werd het duidelijk waarom hij dit precies zei. Ik voelde een vorig leven tussen deze zielen. In een vorig leven is zij namelijk de moeder geweest van deze jongen. Ze voelde zich in dit leven evenveel verantwoordelijk om de moederrol van deze jongen weer op zich te nemen. Ik heelde de verbinding, bracht verloren zielsdelen terug en maakte de energetische koorden los. Toen ik dit achteraf deelde viel er zoveel voor haar op zijn plek. Tranen rolden van verlichting en dankbaarheid. Het was prachtig!

Ook zag ik tijdens de sessie bij het hart chakra dat zij samen met haar partner op een berg stond. Even later was er een scheur in de berg en de partner zat onder een rode gloed verborgen in de spleet. Het beeld liet mij zien dat ze haar boosheid en emoties los mocht laten rondom wat er in hun relatie speelde. ‘Je kan het enkel helen door het toe te laten en naar het licht te sturen. Hij is enkel een ziel van het licht.’
Door het toe te laten kwam de partner ook bovenop de berg te staan. Op dat moment zag ik een soort schijf tussen hun in komen. ‘Laat ook hier je moederrol los.’ In deze relatie werd het ineens duidelijk dat ook dit is wat tussen hun in stond. ‘Je hoeft geen moeder te zijn over je partner. Je mag gewoon zijn.’ Ik heelde het hart chakra en de verbinding tussen deze 2 zielen. Het was daarna alsof hij oploste en één werd met de energie van de lucht.

Bij het emotionele chakra vond ik een overtuiging die vast zat: ‘Ik moet alles lijmen.’ Daarna reisde ik naar een vorig leven van haar. Ze was een Indiaanse vrouw en vaarde rustig staand in een kano over een prachtig meer. Ze zei: ‘Lieve …, in de natuur lijmt alles vanzelf.’ Deze kracht was ze in haar huidige leven verloren. Ik heelde wat nodig was en integreerde deze kracht terug in haar systeem.’ Ook dit resoneerde voor haar ontzettend toen we dit achteraf bespraken.

Soms krijg ik overigens hele specifieke dingen door. Zoals voor deze vrouw: eet meer bloemkool voor je brein! Dat is dan zo mooi om te kunnen delen.

Bij haar buik voelde ik nog een blokkade. Ik heelde de blokkade en werd meegezogen in een reis naar een kerk. We waren op de uitvaart van haar vader. Hij liet mij een duif zien met een ringetje om zijn pootje. ‘Zeg haar maar dat ze de duif vrij moet laten. Zij weet wel wat ik bedoel.’

Daarna zag ik bij haar zonnevlecht chakra dat er een gat was ontstaan. Dit chakra is belangrijk voor de levensenergie. Ik bracht een gouden bal van licht naar binnen en voelde dat ik zelf ook een Indiaan werd om haar te helen. Zelf weet ik dat ik in een vorig leven ook Indiaan ben geweest. Meerdere malen heb ik dit gezien tijdens spirituele reizen. Als kind speelde ik ook graag in een Indianen pak met een grote tooi aan veren op mijn hoofd in mijn eigen Indianen tent.

Ineens herkende ik de ziel van deze vrouw. ‘Hey, wij waren in dit vorige leven zusjes.’ We hadden afgesproken elkaar te helen in een volgend leven als we het moeilijk zouden hebben. Het mooie is dat wij jaren geleden in dit leven, op elkaars pad kwamen toen ik het heel moeilijk had. Deze liefdevolle vrouw heeft mij vanuit haar hart toen zo onwijs geholpen! Ik ben haar daar mijn hele leven dankbaar voor.

Uiteindelijk was het lichaam er klaar voor. De ziel diende zich aan en ik bracht haar lichaam op alle lagen naar een hogere frequentie. In een groot licht kwam de ziel naar binnen en ik verankerde haar in haar hart chakra. Toen ze wakker werd knuffelden we elkaar vanuit zoveel liefde. Tijdens deze mooie dag mocht en kon ik haar eindelijk iets vanuit mijn hart terug geven met zoveel liefde en licht. Wat voel ik mij daar ontzettend dankbaar voor.

Ook gaat mijn dank uit naar mijn maatje Roy Van der Wens voor alle mooie foto’s die hij voor mij heeft gemaakt. Al jaren lang ben jij diegene achter de mooie beelden. Ook vanuit je hart help je mij al zoveel jaar met mijn zielsmissie. Je bent een grote lieverd en ik raad jou iedereen aan die een prachtige bruidsshoot wil want hoe jij de liefde weet vast te leggen is ongelofelijk mooi!