“Ik kon de woorden lange tijd niet vinden want er veranderde zoveel en zo snel. De pijn lijkt nu zo ver weg. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik gelukkig ben.”, appte Noor mij deze week. Hierbij lees je haar prachtige groei.

“Ik ben bij jou gekomen via mijn zusje, die lekker kon aandringen dat je echt fantastisch was. Maar ik moest het zelf willen en voelen. Tot ik jou een berichtje stuurde en de afspraak wilde cancelen. Mijn lichaam begon tegen te stribbelen. Jij zei toen dat het mijn lichaam is die weet dat er wat gaat veranderen en het heel normaal was. Het hek was van de dam en ik ben naar jou gegaan!! De woorden die mijn zusje vertelde waren waar. Het was zo mooi!

Ik kwam binnen met onzekerheid, pijn vanuit vorige relaties en gebeurtenissen. Ook had ik last van eetproblemen. Een deel voelde als gebroken en een deel wist ik, dat was heel.

Door de sessies was het alsof ik de heelheid in mezelf weer kon gaan inzien en voelen. Dat ik mag leven, kwetsbaar zijn, liefde kan en mag ervaren. Ook dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel en dat ik de veiligheid in mezelf ben gaan ervaren. Ik begon weer echt te leven!

Het was een opening naar groei. Na de sessies was er zo veel gaande waardoor ik overspoeld was. De pijn kwam op de oppervlakte te liggen maar het mocht er helemaal zijn. Hoe moeilijk ik dat soms ook vond.

Het was alsof ik er eindelijk klaar voor was en heel anders er naar keek, het was vanuit liefde naar mezelf. De pijn werd omgezet naar kwetsbaarheid die ik mocht uiten. Dat zorgde voor een sterkere verbinding met mijzelf, familie en vrienden. Iets wat ik zo lang niet kon, voelde nu zo fijn. De pijn transformeerde hierdoor naar kracht want dat is hoe ik het voel.

Ik voel me sterk, liefdevol, en kalm en vooral veilig in mezelf en de wereld. Iets wat ik altijd hebt gemist en ik nu als een anker in mij draag.

De sessies met Carmen waren zo mooi. Alles mocht er zijn. Ik heb het Golden Healing traject gevolgd en daarin verschillende healings gehad waarbij vaak veel emotie los kwam. Van blijdschap tot verdriet. Vaak ervaarde ik tintelingen in mijn lijf en zag ik beelden voorbij komen.

Achteraf gaf ze je zo veel inzichten over energie blokkades en beelden die ze had gezien. Het was alsof daardoor dingen op zijn plek vielen.

Ik was lang skeptisch door mijn rationele benadering van het leven. Maar door carmen ben ik het leven gaan voelen als één geheel. Het leven is zo ongelofelijk mooi!

Carmen, je bent zo’n mooie vrouw. Je liet me veilig en geliefd voelen er was echt een verbinding. Mijn hart lacht als ik terug kijk naar de sessies. Ik ben je daar zo dankbaar voor. Dankjewel voor jouw kracht waarmee je de wereld zoveel liefde en licht geeft.

Liefs, Noor